Acasă » Opinii personale » Mesaj către Vodafone

Mesaj către Vodafone

decembrie 2013
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

Mesaj către Vodafone

Dragă Vodafone,

Sunt complet nemulțumită de serviciile oferite. În urmă cu aproape doi ani mi-am trecut cartela pe un abonament de 12 euro. Din nu știu ce motive, operatorul mi-a propus să rămână abonamentul pe numele soțului meu. Mă grăbeam și nu am dat prea mare importanță acestui aspect. Am plătit vreo 220 de lei pentru telefon și peste vreo două are am intrat în posesia aparatului. Anul acesta m-am gândit să-mi schimb tipul de abonament și să trec la unul de 15 euro. Zis și făcut, dar de aici începe marea mea dezamăgire!
Am ales un Vodafone 975 Smart III. La nici trei săptămâni, telefonul a început să ridice probleme, mai întâi cu softul, apoi cu difuzorul. Evident, am sunat operatorul și telefonul meu a plecat în service. A venit cu softul schimbat, dar problemele cu difuzorul persistă, ba, mai nou, trebuie să fac tot felul de artificii pentru a găsi o poziție favorabilă pentru a evita zgomotul de fond din căști. Ce fac acum? Îl retrimit în service? Am deja dureri de cap din cauza acestui telefon, chiar dacă îmi place foarte mult.
Mai am o mare nemulțumire. Nu găsesc port adecvat pentru acest telefon. Am întrebat în tot orașul și, cu modul meu de gândire practic, credeam că oferta este pe baza cererii. Se pare că m-am înșelat. Corect era, DACĂ FIRMA VODAFONE SE RESPECTA, la schimbarea tipului de contract să primesc husă, card de memorie, căști performante, fie și contracost și însemna că firma oferă servicii de callitate. Întâmplător, am fost cu o colegă la firma orange. Același tip de abonament și servicii ireproșabile, ceea ce eu nu pot să afirm, până în momentul de față. Veți spune acum că titularul de cont trebuie să facă o sesizare, dar menționez că personal plătesc cele două abonamente Vodafone, unul fiind folosit de mama.
În speranța că pe viitor voi beneficia de servicii de calitate, vă mulțumesc pentru răbdarea de a parcurge aceste rânduri din dorința de a găsi soluții la sesizarea mea.
0722950100

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: