Acasă » Opinii personale » Radiografia unei zile, 13 iulie 2015

Radiografia unei zile, 13 iulie 2015

iulie 2015
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Oamenii m-au chemat în fața unei comisii de cercetare disciplinară când eram în C.O.și nu este tocmai OK.
Am intrat la ora 9 pe forumul educației. Colegii m-au sfătuit pe m.p. să iau un avocat. Am căutat Baroul Mehedinți și am luat numărul de telefon al unui consilier. L-am contactat și am ajuns la domnia sa. Sediul era în incinta internatului liceului Traian. Nu mi-a plăcut intrarea și m-am gândit că am nevoie de un avocat care totuși vede neregulile. Domnul a avocat a fost amabil și m-a sfătuit să cer amânarea procedurii de cercetare discipinară, pentru a afla ce dovezi ale angajatorului susțin acuzațiile care mi se aduc.
Printr-un miracol, am ajuns la școală, la ora 11 fix. Cei doi colegi din comisie mi-au pus la dispoziție dosarul cu ce a extras direcțiunea din ce am scris pe e-mail, FB și forumul educației, pe care nu l-am primit la o dată anterioară. A apărut și cel de-al treilea membru al comisiei, liderul de sindicat. Nu am fost de acord ca audierea să înceapă fără el, având programată o ședință, la aceeași oră. Între timp, așteptând, mi-a venit ideea să cer amânarea procedurii de cercetare disciplinară și am făcut cerere în acest sens.
Până să plec, am semnat și formularul de convocare primit prin poștă și cred că pe viitor la semnătură trebuie să fie prevăzută și data de luare la cunoștință. Am semnat și procesul verbal al amânării procedurii.
Am pornit spre ISJ Mehedinți. M-am oprit la consilierul juridic. Mi-a spus că nu are cu ce să mă ajute, domnia sa reprezentând ISJ Mehedinți. Am urcat la doamna inspector școlar general. Nu știa de demararea procedurii de cercetare disciplinară împotriva unui profesor. M-a sfătuit să merg la un mediator, după ce l-a chemat și pe consilierul juridic.
AM AFLAT că angajații unei structuri bugetare nu sunt obligați să aibă conturi de e-mail vizibile, pentru comunicare online. Eu cred că trebuie să fie conturi obligatorii, conturi de servicii, în care fiecare mesaj să primească un număr de înregistare.
Am plecat de la ISJ MH la Tribunalul MH. Am fost direcționată spre un avocat. Domnia sa a spus că nu are niciun rost să mă reprezinte la momentul acesta, cel mai indicat acum fiind să fiu asistată de membru din sindicatul din care fac parte din 1996. Am făcut împreună cererea către sindicatul din care fac parte și, din păcate, nu am găsit pe nimeni la sediul lor din incinta Colegiului Tehnic Decebal, pentru a o depune, la ora 14.53. Mâine dimineața voi face un drum la liceu.
Avocatul cred că a fost puțin dezamăgit de conținutul dosarului cu extrase din ce am scris pe FB. A zis că nu conține scânteia unui litigiu de muncă. Doar verdictul comisiei de disciplină îl poate declanșa.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: