Home » Opinii personale » Când altora nu le plac opiniile tale…

Când altora nu le plac opiniile tale…

September 2015
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 86 other subscribers

Statistică

  • 43,235 hits

Sunt puțin surprinsă de constatarea pe care am făcut-o, azi, 21 septembrie 2015.

În perioada 2-15 aprilie 2014 am făcut parte din grupul țintă ce a beneficiat de o formare în cadrul programului LEONARDO DA VINCI, cu deplasare și cazare pe perioada cursului în Leipzig, Germania.

Constat că formularul trimis de mine către coordonatorul de proiect, colega mea de liceu, Ana Ghițoiu, ce și-a asumat singură validarea rapoartelor tuturor participanților, a suferit modificări. Mult mai târziu de la predare, într-un exces de zel, mi-a venit ideea să cer o copie a formularului validat. Eu credeam că ele vor fi semnate de noi și trimise spre București, dar nu s-a întâmplat asta sau, cel puțin, mie nu mi s-a cerut să-l semnez. Cu ceva zile întârziere de la solicitarea raportului meu validat am primit o copie a acestuia. L-am pus la dosarul cu hârtii. Azi am aruncat o privire pe el și surpriză. Ceea ce am scris eu a fost ori trunchiat, ori modificat, pe alocuri, mai precis, începând cu pagina 5/10.

Atașez ultima formă trimisă pe e-mail coordonatorului de proiect. Am să scanez și forma primită, la cererea expresă a mea, de la coordonatorul de proiect. Este vorba despre proiectul ”EuroCAD Form”.

Propun ca pe viitor să li se interzică coordonatoriloe de proiect să-și asume validarea rapoartelor colegilor, pentru a nu-și permite cenzurarea opiniilor participanților.

Raport Liliana Ionescu final 1

Raport PLM modificat si validat de coord. proiect

Constat că formularul a fost validat de colega mea la ora 8.45, 11 mai 2014, iar ea încă purta corespondență cu mine la ora 11.21 și îmi spunea ce să mai adaug. Mă-ntreb dacă o parte din programul detaliat al activităților nu apare în alt formular. Aș vrea să mă înșel.

De asemenea, trebuia ca acest curs să fie recunoscut în România, sub forma de credite. A fost demarată această acțiune și încetată la scurt timp. Nu am înțeles de ce ne-au fost înapoiate dosarele cu copiile și nu s-a bătut monedă pentru eliberarea unui certificat participare mobilitate, cu recunoaștere în România sau, poate, doar dosarul meu a fost respins.

Acum îmi vine în minte și proiectul POS-DRU derulat în școală, Pași spre viitor. Am fost expert pe termen scurt în cadrul proiectului și, deși inițial ni s-a promis un certificat de formator, eu nu l-am primit în cadrul proiectului, ci mult mai târziu, la cerere de la formator, doamna Ion, de la un liceu din Craiova.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SuperBlog 2017

%d bloggers like this: