Acasă » Opinii personale » „FARMEC”-ul produselor cosmetice (SuperBlog 2015)

„FARMEC”-ul produselor cosmetice (SuperBlog 2015)

octombrie 2015
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

doctorul_personal_al_parului_tau-e1443693733107

Există femei urâte? În concepția mea, nu există decât femei neîngrijite, prinse în mrejele terne ale cotidianului trepidant, uneori, sclave ale unor prejudecăți sociale sau ale mediului de proveniență și ale lipsei de educație. În secolul ce pare a fi dominat de fascinația malefică a banilor, inevitabil avem și azi, ca și ieri, pături sociale ce au ca și criteriu departajator veniturile personale. Femeia, simbolul frumuseții și al reîntregirii armoniei divine prin magia actului procreației, ajunge de cele mai multe ori să uite de ea, dedicându-se frenetic celorlalți, preluând grijile familiei ce devin deseori poveri invizibile, dar apăsătoare.
Credeți că tânăra fată născută și crescută în mediul rural sau urban, în casa unor oameni simpli, ale căror venituri sunt aproape inexistente sau se limitează la ajutorul social, își poate permite să viseze să trăiască mitul Cenușăresei sau al Ilenei Cosânzene? Avem timp să empatizăm cu o astfel de situație? Nu prea… Poate firmele de produse cosmetice și parfumerie ar trebui să deruleze campanii naționale și să ofere gratis monstre din gama produselor pe care le produc și le comercializează, astfel încât și șamponul anti-mătreață, șamponul anti-cădere, masca regenerantă, serul pentru vârfuri despicate, serul termoprotector din gama Farmec, Gerovital Tratament Expert, doctorul personal al părului tau să ajungă la femeia din mediul rural sau la femeia din medii defavorizate, de exemplu, femeia de etnie rromă.
Nu există persoană care să nu fie atrasă de produsele cosmetice și de parfumerie! Rolul lor estetic este evident și oricât de neînzestrată cu frumusețe ar fi o femeie, un profesionist ce deține tainele aplicării și alegerii selective a produselor de calitate poate deveni un magician ce transformă un păr respingător într-unul plăcut vederii, ca și cum ar deține o baghetă magică de vrăjitor bun. Produsele FARMEC pentru îngrijirea părului pot fi o bagheta magică la îndemâna oricui.
În altă ordine de idei, eu întotdeauna am iubit poveștile și, citindu-le, întotdeauna, m-am identificat cu personajele cu un destin fabulos, fie că este vorba de Ileana Cosânzeana sau Cenușăreasa, fie de Făt-Frumos, Prâslea cel Voinic sau de Harap-Alb. Dând curs invitației unei colege de facultate, cu aproape 20 de ani în urmă am fost dornică să dau un alt aspect părului meu și mi-a fost aplicată, pentru prima dată, vopseaua de păr ce avea să aducă nuanțe de roșu acaju în viața mea… Cu timpul am devenit dependentă de roșu-acaju și, pentru a evita latura inestetică a înfățișării mele, o aplic destul de des, prilej de îngrijorare pentru sănătatea firului meu de păr. Am aflat cu interes despre existenta Gerovital Tratament Expert Pro Color. Principiile active din compoziția produselor PRO COLOR (șamponul de protecție păr vopsit și masca pentru păr vopsit) previn decolorarea în timpul spălării și hidratează intensiv firul de păr, dându-i strălucire și făcându-l mătăsos. Îmi voi comanda aceste produse. Sunt încrezătoare în efectul lor benefic asupra firului de păr expus factorilor externi sau agresat cu soluții și vopsele ce-i scad rezistența, strălucirea și sănătatea.

farmec_superblog_proba

Cumpără și tu produsele din gama Gerovital Tratament Expert! Să încercăm astfel să dăm un feed-back firmei românești de produse cosmetice, Farmec – Original Gerovital, care odinioară avea o strălucire bine meritată, pentru a (re)deveni un lider pe piața produselor cosmetice românești.
P.S. Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2015.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: