Acasă » Opinii personale » Tricouri… cu impact (SuperBlog 2015)

Tricouri… cu impact (SuperBlog 2015)

octombrie 2015
L M M J V S D
« sept.   nov. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 3.343 de urmăritori

Statistică

  • 24.920 hits

Reclame

Trăim într-o societate în care opiniile, ce contravin unei stări de fapt care uneori frizează absurdul – unanim acceptat, din ignoranță, dezinteres sau neștiință, nu sunt luate în seamă. Personalizarea tricourilor este o idee genială și preluarea ei de cei de la firma Tshirts.ro îmbină utilul cu plăcutul, punând la dispoziție, de zece ani, o gamă largă de tricouri imprimate din categoria: amuzante, calculatoare, cooldesign, ilegale, sigle, sport, poză proprie, etc.

Consider că aș putea să-mi comand tricouri personalizate, pentru fiecare situație întâlnită astfel încât ea pe viitor să nu se mai repete, sperând ca mesajul să ajungă la nivelul superior al conștiinței receptorului.
Dacă merg în fața elevilor, la școală, mi-ar fi util un tricou personalizat cu mesajul ”Învață să gândești! Elevule, tu ești viitorul!”
Dacă aș fi în preajma unei comunități de directori sau de inspectori, tricoul meu ar putea fi inscripționat cu îndemnul ”Nu fi cu nasul pe sus, directore sau inspectore!” sau „Autoevaluează-te! Demonstrează că ești cel mai bun!”
Aș avea un mesaj și pentru funcționarii publici: ”Zâmbește! Și dacă zâmbești și dacă nu zâmbești, primești același salariu!”
Ar fi interesant să am un tricou cu mesaj și pentru oamenii politici din diverse partide. Obediența față de ”șefi” m-a determinat să consider o pierdere de timp activarea în cadrul unei formațiuni politice, înscriindu-mă în PDL, Alianța DA, în octombrie 2004 și în 2007 abandonând deja structura politică. Tricoul meu ar putea deveni modelator de conștiințe, dacă ar fi imprimat cu următorul mesaj: ”Fii slujitorul binelui comun, nu interesului personal!”
Aș putea să am un mesaj și pentru orice angajat: ”Nu te mai gândi la câștig, ci la satisfacția muncii!” Pentru toți întreprinzătorii: ”Plătește corect impozitul la stat!” Printre românii din diasporă aș putea purta un tricou cu însemnele: ”Aplică la tine acasă ce ai învățat printre străini!”. Și, în general, pentru oricare confrate roman, tricoul meu ar putea fi imprimat cu munți, dealuri, câmpii, ape și cu mesajul ”Nu fi indiferent, române!” sau ” Acționează! Ia atitudine! Nu accepta neregulile!”.

Alege și tu să personalizezi un tricou cu poza sau mesajul tău. Poate fi distractiv!

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat asta: