Acasă » Opinii personale » Un scenariu posibil… (SuperBlog 2015)

Un scenariu posibil… (SuperBlog 2015)

noiembrie 2015
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Amica mea din Spania va spune da în fața ofițerului stării civile, în luna august a anului 2016. Viitorul ei soț ei este un mare magnat, putred de bogat, cu dare de mână, dar în același timp este un om educat, cizelat, cult și, evident, dornic să-și surprindă plăcut invitații la unul din momentele marcante ale vieții personale care se va divide și se reîntregi la doi, aducând în prim planul existențial idealul sau iluzia perechii perfecte.

Și cum nu banii sunt problema la oamenii de afaceri, ci timpul, iată-mă dispusă să preiau o parte din sarcinile firmei organizatoare de evenimente festive și cot la cot să organizăm nunta de vis pentru prietena mea.

 hotelAm ales ca petrecerea să se desfășoare într-un cadru ambiental conceput să ofere servicii de calitate pe gustul tuturor oaspeților, Hotelul Golden Tulipe Times, din București, despre el fiind vorba, bucurându-se de referințe foarte bune în rândul celor ce i-au trecut pragul.

Și pentru că am pe mână o sumă colosală pentru organizarea nunții de vis, am hotărât să bucurăm invitații, permițându-le și punându-le la dispoziție toate locațiile hotelului, atât Restaurantul Good Old Times, aflat la mezanin, cât și Skyline Club, de la etajul 10, respectiv zona Cafe Times, situată la parter.

Ce m-a determinat să fac această alegere? Eleganța, rafinamentul ambientului, serviciile impecabile, renumele bucătăriei fine românești, bucatele pregătite cu suflet și servite respectând rigorile esteticii gastronomice, încântând și ochii nu numai papilele gustative, profesionalismul personalului, vinurile de calitate, barul cu bauturi fine si cocktailuri aflat într-o locație cu stil tematic modern și avangardist, perspectiva vederii panoramice din domul de sticlă, de la etajul 10, unde se află sediul Clubului Skyline și unde am propus să fie oficiată și cununia civilă.

grand hotel

Cele 100 de persoane invitate vor petrece timpul într-un mod extrem de plăcut. Din oră în oră se vor schimba decorurile tematice, în acord deplin cu programul artistic ce va include prezența numelor sonore ale scenei muzicii clasice, muzicii folk, muzicii ușoare și, evident, ale muzicii populare și lăutărești autentice. Cu siguranță, cele 70 de camere (standard room, superior room, deluxe room) vor fi complet ocupate, invitații beneficiind de cazare în camere mobilate într-un stil modern.

Și pentru că prietena mea și viitorul ei soț vor să petreacă alături de persoanele dragi lor, nunta nu va fi una cu obligații, fiecare invitat fiind doar provocat la a scrie cea mai frumoasă urare pentru familia nou întemeiată. Cadourile, în cazul în care invitații țin la acest obicei, trebuie să fie mici, discrete, amuzante și puțin costisitoare.

La finalul petrecerii, mirii vor pleca spre Japonia, țara soarelui răsare și ziua va rămâne una de neuitat, atât în amintirea lor, cât și a oaspeților și la întoarcere își vor face timp să dea un feed-back pozitiv hotelului pe contul de FB al acestuia.

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2015.

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: