Home » Opinii personale » Sunt parte a întregului… (SuperBlog 2015)

Sunt parte a întregului… (SuperBlog 2015)

November 2015
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 86 other subscribers

Statistică

  • 43,235 hits

fsp-logo_mic
Sunt o SURSĂ PENTRU CALCULATOR. Nu sunt o sursă ieftină, de tip pocnitoare, care consumă mulți watti și care face mult zgomot datorită ventilatorului prea puțin silențios. Sunt o sursă FSP – Fortron Hexa Plus 500, Ventilator 120mm, 80 PLUS și pot fi cumpărată la prețul accesibil de aproximativ 225 lei de pe site-ul magazinului MarketOnline.ro.

Aș fi tentată să spun că fără mine, logo_marketonline_mic1SURSA, componentele hard și soft ale calculatorului nu ar avea nicio valoare. Cum motilitatea și motricitatea sunt coordonate de creier și cum sângele este pompat de inimă către toate organele, la fel și funcționarea unui calculator este dependentă de mine, sursa. Suratele mele, componentele unui calculator, au dreptul la replică. Făcând aceste afirmații, am generat deja un fel de protest în interiorul carcasei calculatorului.

PLACA DE BAZĂ este cea mai importantă componentă aflată în carcasa unui calculator!
– Memoria ce poate fi citită la un moment dat, viteza de execuție a operațiilor cât și numărul de instrucțiuni diferite ce pot fi executate depind de mine, PROCESORUL! Sunt foarte important!
– Dacă nu aș fi eu, PLACA VIDEO, imaginile nu ar fi afișate pe monitor!
– Știți că datorită mie, PLACA DE SUNET, calculatorul multimedia permite utilizatorilor accesul la jocuri sofisticate?
– Ce ați fi voi fără mine, MEMORIA PC-ului? Cu cât mai repede eu, memoria internă, citesc sau scriu date, cu atât mai rapid este calculatorul!
– Fără mine, HARD DISCUL (HDD), nu ar exista mediu de stocare pentru documentele, fișierele și aplicațiile utilizatorului!
– Fără noi, UNITĂȚILE OPTICE (CD și DVD), calculatorul nu ar putea fi echipat cu softurile aferente!
– Dacă nu am fi noi, TASTATURA și MOUSE-ul, toate celelalte componente ați fi inutile!
– Dragele mele surate, nu ați făcut nimic altceva decât să-mi demonstrați că împreună reprezentăm un întreg. De calitatea și evoluția fiecăreia dintre noi depinde satisfacția celui ce va sta în fața MONITORULUI, cel ce nici nu a mai îndrăznit să vorbească despre utilitatea lui incontestabilă.

Eu, sursa, nu am nicio valoare fără voi, componentele de bază ale PC-ului. Dacă eu am anumiți parametri bine stabiliți (putere mare, ventilator silențios, protecție la supratensiune, rail-uri, suficienți conectori, filtre de rețea, riplu și capacitate de a reduce pierderile) realizez eficient alimentarea voastră cu curent continuu și împreună dăm satisfacție utilizatorului. Ne aflăm în relații de interdependență și trebuie să recunoaștem că împreună formăm întregul!

Află și tu mai multe despre sursele FSP!

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2015.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SuperBlog 2017

%d bloggers like this: