Acasă » Opinii personale » Servicii prompte… (SuperBlog 2015)

Servicii prompte… (SuperBlog 2015)

noiembrie 2015
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

Evoluția este scrisă în legea firii și ea asigură extinderea civilizației și în cele mai izolate regiuni ale mapamondului. Atât pe omul îndemânatic (homo habilis), pe omul înteligent (homo sapiens arhaicus), cât și pe omul modern, necesitatea l-a determinat să întrevadă soluții astfel încât instrumentele de lucru să fie adaptate nevoilor sale în conformitate cu viziunea asupra calității vieții.

De la primul vehicul acționat cu aburi, dar incapabil să transporte pasageri, realizat în jurul anului 1672 de către călugărul iezuit flamand Ferdinand Verbiest, la primul vehicul propulsat prin forța aburului și patentat în SUA de J.W. Carhart în 1871, mergând către  motoarele cu ardere internă, ce se suprapun peste încercarea unor evoluționiști de a da viață automobilului electric, idee la care specialiștii  încearcă să revină la început de mileniu III, lumea erei moderne este dependentă de mașina personală, iar mașina personală este dependentă de baterie, așa cum calculatorul este dependent de sursă.

Fie că am trăit în comunism, fie că suntem în capitalism, fie că am trecut de la Dacie la exponatele unor mărci de renume din eșichierul firmelor producătoare de autovehicule, mașina personală îți permite deplasarea în condițiile în care bateria este funcțională. Cum orice obiect atinge, în urma exploatării, un grad de uzură, ceea ce atrage scoaterea din funcțiune, la fel și bateria unei mașini intră pe linie moartă, la un moment dat. Nu pot să nu-mi aduc aminte situațiile în care, în anii copilăriei, trecătorii de pe stradă se ofereau să acorde o mână de ajutor pentru a porni mașina a cărei baterie ridica probleme pe timp de iarnă.

 Este și era cumplit să te lase bateria în mijlocul unui drum de țară, într-un pustiu greu de suportat, pe drumuri neasfaltate și cu ulițe sau drumuri comunale neluminate. Am în imagine o întâmplare trăită cu mulți ani în urmă. Părinții mei și noi, cei trei copii, ne-am opintit din răsputeri pentru a pune în mișcare mașina. Nu am reușit. Ca un făcut, în noapte, vreo trei ore de la incident, farurile niciunei mașini nu ne-au readus speranța că vom reuși să ieșim din impas. Intr-un final, noi, copiii am plecat cu singura mașină care a trecut prin zonă. Tata a așteptat zorii de ziuă și primii trecători, pentru a porni mașina. Iată că lumea a evoluat și la un click distanță sau cât ai gândi la un număr de telefon, ai la îndemână soluția perfectă, firma care oferă acumulatori auto pentru autovehicule, cât și servicii de montaj a noii baterii pe mașină. Apelând la serviciile unei astfel de firme, ai numai beneficii:

  • poți afla de la persoane specializate ce baterie se potrivește pentru mașina ta;
  • montajul va fi făcut în condiții de maximă siguranță de personal calificat;
  • nu mai porți grija bateriei schimbate, ea fiind preluată de firma care asigură serviciile;
  • primești garanția produsului pe loc.

bateriiautonet-300x171Echipa BateriiAuto.net nu numai că livrează și montează la „domiciliu” baterii auto, dacă stai în București sau în județul Ilfov, dar le montează și pe loc, acolo unde ai rămas în pană, scutindu-te de stress-ul provocat de un acumulator ce nu-ți mai pune mașina în mișcare… Oferta de acumulatori auto este și ea din ce în ce mai vastă, pe piață găsind  baterii auto Varta, baterii auto Rombat, baterii auto Bosch, baterii auto Banner, baterii mai ieftine sau baterii mai scumpe.

Cu cât mai multe firme care oferă servicii ce vin în sprijinul clientului, cu atât mai bine.

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2015.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: