Acasă » Opinii personale » ”Farmec” -ul îmbătrânirii… (SuperBlog 2015)

”Farmec” -ul îmbătrânirii… (SuperBlog 2015)

noiembrie 2015
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

Cu câțiva ani în urmă, am ajuns din pură curiozitate, însoțind niște prieteni în vizita făcută unui pacient, la Spitalului Ana Aslan, Clinica București, parte componentă a Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie ”Ana Aslan”. Clinica, la momentul respectiv, nu era într-o stare care să denote interesul autorităților pentru spațiul respectiv.

Documentându-mă, nu pot să nu mă întreb cine mai este azi fascinat de asistența medicală geriatrică, de cercetarea și gerontologia socială… În vizita făcută, nu mi s-a părut ca grija față de om să fie elementul forte al clinicii.

După numeroase cercetări clinice și experimentale, Ana Aslan și echipa sa au scos pe piață primul medicament capabil să întârzie procesul de îmbătrânire, sub denumirea de GEROVITALUL H3, ce se bazează pe acțiunile terapeutice de tip biotrofic ale procainei prin tratament îndelungat, cu rol profilactic și curativ.

În 1967, formula Gerovital H3 a fost încredințată firmei Farmec, firmă care a devenit unicul producător al cosmeticelor din această gamă, ce a cunoscut de-a lungul timpului succesul, sub diverse denumiri iar specialiștii Gerovital au căutat neîncetat formule noi, ce au devenit produse de tradiție, fie că este vorba de Gerovital H3 Perfect Look, Gerovital Happiness, Gerovital H3 Derma+ SUN, Gerovital H3 Equilibrium, Gerovital H3 Men, Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Evolution sau Gerovital H3 Derma+.

Mult timp nu am acordat o atenție deosebită tenului. Volens-nolens, ridurile de expresie cât și cele datorate trecerii anilor, te obligă să folosești o cremă hidratantă de zi, eventual și de noapte, un demachiant de calitate, pentru a întreține, dar și pentru a estompa procesul vizibil de îmbătrânire a tenului.

Cred că trebuie să fim tot timpul în armonie deplină cu noi, să ne acceptăm micile defecte, dar să apelăm la remedii existente pe piață pentru a le corecta, pe cât posibil.

Dacă în anul 2001 am fost fascinată de produsele Oriflame, cred că a venit vremea, ca începând cu 2015, să-mi îndrept atenția spre produsele Gerovital H3 Derma+. Intenționez să comand crema activ hidratantă 24 H despre care specialiștii în domeniu afirmă că asigură o corectare a ridurilor și o tonifiere a țesuturilor. În funcție de impresiile personale, voi testa și alte produse din gama Gerovital H3.

Rămâne să mă conving personal de raportul calitate-preț al produselor dermatocosmetice de la Farmec.

P.S. – Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2015.

Publicitate

Un comentariu

  1. Xrael spune:

    Tarziu le am descoperit si chiar le simt eficenta, fiolele cu acid hyaluoronic in mod deosebit!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: