Acasă » Opinii personale » Primăvara, anotimpul vitalității… (Spring SuperBlog 2016)

Primăvara, anotimpul vitalității… (Spring SuperBlog 2016)

martie 2016
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

La 1 martie începe calendaristic primăvara. Odată cu sosirea primăverii oamenii își recapă veselia și pofta de viață, deoarece razele soarelui aduc cu ele mult mai multă energie, energie ce întreține vitalitatea pământenilor. La cumpăna dintre iarnă și primăvară, realizăm de fiecare dată bucuria vieții, parte a renașterii naturii, parte a conștientizării vitalității interioare. Și devenim mai activi…

Sigmund Freud afirma că „Iubirea si munca –  sunt pietrele patrate care stau la baza omenirii.” La începutul primăverii, oricât de leneși am fi, avem imbolduri către munca domestică, oglindite în plantarea unor pomi, amenajarea unui spațiu verde, munca în solar sau grădină și, evident, către ordine și curățenie în locuințele noastre, pe care, dacă uneori le facem pentru că trebuie, primăvara acționăm dând curs unor influxuri energetice interioare.

Sănătatea noastră depinde de calitatea apei, a aerului și a alimentelor. Incidența bolilor demonstrează că a început un proces biologic de decimare a naturii umane, prin selecție naturală sau nu. Privim neputincioși cum cursuri de apă sunt lăsate de izbeliște, cum deșeuri menajere sunt aruncate oriunde și oricum, fără ca organele competente să se autosesizeze, cum igiena spațiilor publice lasă de dorit… Și mergem în locuințele noastre și ne dorim ca totul să lucească de curățenie, creîndu-ne o oază de refugiu personal. Cu ajutorul produselor de curățenie și cu un aspirator performant vom obține confortul absolut al locuinței noastre.

logo_marketonline_mic1Magazinul MarketOnline.ro are o gamă largă de oferte aspiratoare.

Străinii au un cult pentru curățenie. Italienii spală geamurile o dată pe lună, românii de două ori pe an, atunci când fac, de obicei, și curățenia generală. În România, serviciile de curățenie la domiciliu nu sunt tocmai accesibile oricui și atunci, volens-nolens, racordat la evoluția tehnicii, cu ceva decibeli în urechi și muzica preferată, cu un aspirator performant, poți face singur cu plăcere curățenie în propria locuință.

Aspiratorul Rohnson Aquatech R144 este un produs revoluționar pe piața ofertei de aspiratoare. El poate fi soluția perfectă și pentru persoanele alergice la praf, deoarece praful este colectat direct în apă, fără clasicul sac de colectare, și nu mai există riscul inhalării particulelor dăunătoare. Filtrul acestui aspirator reține în apă particulele de praf mai mari de 0,3 microni și este unul din cele mai igienice tipuri de aspiratoare. Are cinci accesorii și permite controlul variabil al puterii consumate. La achiziționare, cumpărătorul beneficiază de transport gratuit.

Pentru a ne menține sănătatea și pentru a ne asigura confortul la domiciliu, merită să achiziționăm un aspirator performant. Avem de unde alege!

Începeți-vă primăvara cu MarketOnline și Rohnson!

Publicitate

2 comentarii

  1. Liliana Grecu (alili2001) spune:

    Am omis să precizez că acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2016.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: