Acasă » Opinii personale » Între cald și rece… (Spring SuperBlog 2016)

Între cald și rece… (Spring SuperBlog 2016)

martie 2016
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Aerul condiționat, ce invenție nemaipomenită!

Ați mers vreodată cu o mașină fără climatizare, pe o vreme caniculară, după anul 1989? Am avut o astfel de experiență în vara anului 2007. Mergeam spre Sibiu împreună cu niște prieteni. Ne propusesem să vizităm capitala culturală europeană. Mașina nu era echipată cu instalație de aer condiționat, iar afară temperatura din termometre depășea 35 de grade Celsius. Era una din cele mai fiebinți veri și nu ne așteptasem la temperaturi insuportabile. Am călătorit cu geamurile deschise, riscând să răcim. Prietenii mei au regretat decizia de a achiziționa o mașină fără instalație de climatizare. Montarea ulterioară a necesitat compresor, radiator, conducte, modificări la bord, iar costurile au ajuns la 1000 de euro.

Același dFreonAuto-300x141isconfort termic îl resimți și dacă nu funcționează sistemul de climatizare al mașinii personale sau de serviciu. Pentru a nu ajunge în acest impas este de dorit să apelăm la serviciul de revizie a instalației de aer condiționat a mașinii. De cele mai multe ori, apelăm la aceste servicii doar când resimțim căldura, prin pierderea freonului din instalație, printr-o supapă neetanșă, de exemplu, cauzele fiind multiple.

Mașina are nevoie de freon auto! Putem beneficia de servicii la domiciliu sau putem merge cu mașina în service, pentru reîncărcare freon, dar putem apela și la servicii conexe, gen: igienizare aer condiționat auto, scoatere mirosuri, la prețuri accesibile.

Revizfreon-auto-2-300x214ia completă oferită de firma Freon-auto.com include:

1. Diagnoză, vidare instalație, încărcare freon, schimb ulei AC, raportare finală;

2. Igienizare / curațare instalație de aer condiționat a mașinii

Dacă instalația de AC este prevăzută cu filtru de polen, între filtru și răcitor se formează microorganisme, răspunzătoare de producerea unui miros neplăcut, în urma descompunerii. Se impune înlocuirea frecventă a filtrului de polen.

Folosirea aerului condiționat este un supliment de confort și chiar de siguranță rutieră. Pornirea aerului condiționat este asociată cu creșterea consumului de carburant, dar utilitatea lui este incontestabilă. Inevitabil apar mirosuri neplăcute, datorită bacteriilor și, după un interval de timp, instalația AC nu mai asigură confortul termic dorit. Specialiștii în domeniu vin cu soluții prompte, la prețuri accesibile.

Nu ezitați să apelați la serviciile profesioniștilor în domeniu, oriunde ați fi! incarcare-freon-300x200

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2016.

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: