Acasă » Opinii personale » Să călătorim! (Spring SuperBlog 2016)

Să călătorim! (Spring SuperBlog 2016)

martie 2016
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

”Călătoria restabilește armonia originală ce exista odată între om și Univers.”, susținea Anatole France. Mai căutăm alogo-vacante-nou-250x250zi armonia cu lumea exterioară, călătorind pentru a cunoaște trecutul istoric, oameni și locuri noi sau ne limităm doar la călătorii de relaxare, care să ne permită un refugiu din cotidian și un răsfăț al simțurilor? Cred că nu este imposibil să îmbini relaxarea cu explorarea zonelor cu potențial turistic și aici intervin arta și măiestria furnizorilor de oferte turistice care trebuie să se plieze pe cerințele clienților.

O fi sau nu în corelație directă vigoarea minții cu dorința de a călători a muritorilor, așa cum considera Seneca? Până se vor face anumite studii de cercetare pe acest segment, care să susțină sau nu afirmația filosofului, turismul rămâne o artă, „arta de a călători de plăcere ” – (Bran, F. ,1997).

Ce poate oferi o firmă de turism unui iubitor de călătorii? Ce poate face o firmă de turism pentru a atrage cât mai mulți turiști?

Firma CND Turism vine pe piața serviciile turistice interne și internațioale cu oferte turistice pentru toate gusturile, asigurând confortul și vitalitatea unor vacanțe speciale, fie că este vorba de circuite în România sau în VacanteSpeciale.ro-Vacante-Exotice3Europa, de destinații exotice, de escapade de week-end. Firma pune la dispoziție oferte turistice pentru toate gusturile și, în funcție de bugetul atribuit călătoriei dorite, există oportunitatea vacanțelor personalizate, special create, ținând cont de criteriile impuse de beneficiarul serviciilor turistice.

Toate ofertele turistice ale firmei sunt atrăgătoare și vin cu elemente inedite de turism de masă și turism personalizat, în scopul recreerii, odihnei sau afacerilor.

 Scriind articolul, am deja două idei de vacanțe personalizate. Prima idee mă duce cu gândul la o vacanță specială prin toate stațiunile balneoclimaterice ale României, atât în cele în care s-au făcut investiții, cât și în cele lăsate de izbeliște, iar cea de a doua idee mi-ar permite vizitarea tuturor statelor europene care mai au ca formă de guvernare monarhia. Ar fi extraordinar să am șansa unui periplu turistic prin țările în care monarhia nu a fost abolită, casele regale ale țărilor respective fiind recunoscute pentru educație, cultură, civilizație. Ar putea deveni o vacanță de vis organizarea unui circuit turistic prin cele 12 monarhii: Marea Britanie, Olanda, Spania, Belgia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Luxemburg, Monaco, Andorra, Vatican şi Liechtenstein.

Cu siguranță, fiecare persoană are idei legate de itinerariul de vis. Îndeplinirea unei dorințe turistice este la un click distanță. Nu ezitați să apelați la serviciile firmei CND Turism! Beneficiați și de servicii de consultanță, in condiții de eficiență financiară. Nu veți regreta decizia luată! Vacanța de vis vă așteaptă!

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2016.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: