Acasă » Opinii personale » Evenimente, evenimente… (Spring SuperBlog 2016)

Evenimente, evenimente… (Spring SuperBlog 2016)

martie 2016
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Cu toții am fost la cel puțin un festival, congres, conferință, ceremonie, competiție, expoziție sau petrecere. Fie că este vorba de evenimente de afaceri, evenimente corporate sau evenimente publice, în spatele organizării evenimentelor, de orice tip ar fi ele, se află o echipă care în funcție de implicare, viziune și abnegație dă strălucire evenimentului sau îl aruncă într-un con de umbră nedorit, dar anticipat prin neasumarea sarcinilor de lucru.

hotel tulipOrganizarea unui eveniment se creionează cu mult timp înainte de termenul derulării propriu-zise. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, mai ales rezervarea unei locații în funcție de oportunitățile oferite de aceasta. Totul este important: decorul, mesele, scaunele, echipa de suport și securitate, locul de parcare, curățenia. Într-un cuvânt, atenția acordată participanților la eveniment se oglindește în eleganța și distincția locației alese. Hotelul Golden Tulip Times este alegerea perfectă pentru organizarea unui eveniment memorabil în București. La etajul 9 al hotelului se află sediul centrului de conferințe, Up@9, ce pune la dispoziția organizatorilor de evenimente trei săli de conferințe, dotate cu echipamente multimedia specifice și moderne. Sala BELVEDERE are priveliște către Piața Muncii, Sala PANORAMA este cu deschidere spre Casa Parlamentului, iar Sala RONDA este o construcție modernă în semicerc.

hotel tulip 1Nu aș ezita nicio clipă în a organiza un eveniment  de amploare într-una din sălile centrului de conferințe ale grandiosului hotel ce pune la dispoziție o paletă largă de servicii, apte să satisfacă și pe cel mai capricios beneficiar.

Instituțiile abilitate, Ministerul Educației, Casele Corpurilor Didactice, cât și Inspectoratele Școlare ar putea  organiza conferințe ale profesorilor de fizică, chimie, matematică, discipline tehnice, etc. Centrul de conferințe al Hotelului Golden Tulip Times se pretează, prin calitatea serviciilor oferite, și la derularea unor cursuri de formare în cadrul unor proiecte europene. Eleganța locației, calitatea serviciilor și amabilitatea personalului sunt ingredientele ce asigură succesul organizării și răsunetul unui eveniment. Hotelul pune la dispoziție și camere spațioase, moderne, echipate cu acces Internet wireless, aer condiționat, cablu TV și minibar.

Hotelul Golden Tulip Times rămâne alegerea perfectă pentru organizarea unui eveniment memorabil, pentru un popas în cadrul unei călătorii de afaceri sau vacanțe! Nu ezitați să apelați la servicii hoteliere și conexe de înaltă clasă!

P.S.: Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2016.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: