Home » Opinii personale » Efectul WOW… (Spring SuperBlog 2016)

Efectul WOW… (Spring SuperBlog 2016)

April 2016
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 86 other subscribers

Statistică

  • 43,810 hits

Fără a accepta reciprocitatea susținerii și interferenței inteligenței sexelor, George Călinescu afirma că vocația femeii ar fi aceea de a sta în umbra bărbatului, iar rostul ”ei” – să inspire genialitatea ”lui”.

Frumusețea intelectuală, finețea, rafinamentul, feminitatea, gingășia, eleganța, distincția, grația  sunt atribute ce pot fi cultivate la o femeie prin educație aleasă și ele pot constitui suportul atracției dintre bărbat și femeie, cât și fundamentul unei societăți civilizate. Dacă ne uităm în jurul nostru cu atenție este foarte greu să găsim toate calitățile acestea în comportamentul reprezentantelor sexului frumos căci, treptat-treptat, pe fondul unui ritm existențial galopant, femeia s-a masculinizat, a împrumutat din caracterele bărbatului, eleganța și distincția aproape că nu le mai întâlnim nici în filme, emisiunile TV promovând și ele femeia vulgară, indecentă, adulteră, exagerat de sexy. Deși societatea nu investește foarte mult în creșterea intelectuală a femeii, lipsă pe care femeile nu o resimt sau o acceptă providențial, femeia care a beneficiat de o educație modică rămâne tentată să apeleze la artificii cosmetice, pentru a-și menține frumusețea exterioară.

depilatoareÎn ultimul timp, industria cosmetică cercetează și scoate pe piață produse revoluționare, pentru îngrijire corp, îngrijire păr și  îngrijire ten, ce vin în sprijinul menținerii vârstei feminine.

Produsele Farmec pentru depilare sunt o soluție și o alternativă pentru femeile ce nu au timp să meargă la un salon de înfrumusețare, cât și pentru femeile și tinerele ce nu agreează epilarea cu ceară sau cu dispozitive electronice.

Farmec oferă soluții eficiente pentru îndepărtarea rapidă a firelor de păr inestetice, în funcție de tipul de piele!

Farmec a scos pe piață produse cosmetice din gama cremelor depilatoare diferențiate în funcție de tipul de piele, atât pentru pielea normală, pentru pielea deshidratată, pentru pielea sensibilă a femeilor, cât și a adolescenților – crema depilatoare Teenager, chiar și un produs special pentru bărbați.

Farmec oferă produse destinate mai multor tipuri de depilare: creme, benzi depilatoare, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, dar și un gel după depilare, pentru curățarea cerii.

În trei minute, timpul de acțiune al cremelor depilatoare Farmec, nu termini nici măcar o convorbire telefonică. Eventual, poți studia programul emisiunilor TV sau un pliant de promovare al unui hipermarket. Mai poți oferi un pahar de apă sau poți căuta sensul unui termen necunoscut în dexonline. Cred că mai poți să îți faci o cafea sau un ceai…

Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mai tare realizez că timpul de acțiune al cremelor depilatoare Farmec este revoluționar și ele reprezintă soluția perfectă pentru femeia grăbită, dar îngrijită, dornică să-și cultive un stil estetic propriu.

P.S.: Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2016.

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SuperBlog 2017

%d bloggers like this: