Home » Opinii personale » ”Povestea” celor de la AVBS Credit (Spring SuperBlog 2016)

”Povestea” celor de la AVBS Credit (Spring SuperBlog 2016)

April 2016
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 86 other subscribers

Statistică

  • 43,235 hits

”Negoțul cu bani” își are originile în vremuri demult uitate. Dacă folosești banii să faci bani, achiziționarea unui credit chiar este o oportunitate! Să iei banii azi și să îi returnezi mai târziu din profitul obținut, asta da viziune pe termen lung. De cele mai multe ori, împrumutăm bani de la bănci pentru a ne satisface un capriciu, alteori o necesitate și foarte rar pentru a pune pe picioare AVBS-CREDIT1o afacere.

Achiziționarea unui credit bancar îți poate da dureri de cap, dacă te hazardezi de unul singur să fii la curent cu oferta băncilor, astfel încât să alegi în cunoștință de cauză creditul care se pliază pe profilul tău financiar.

AVBS Credit, prin experții financiari, prin seriozitate și profesionalism, oferă cele mai bune soluții de creditare și finanțare, într-un mod unic și personalizat. AVBS oferă gratuit consultanță legată de achiziționarea următoarelor produse bancare – card de credit, produse de creditare pentru nevoi personale, credite de achiziții imobiliare, refinanțări credite curente. În același timp, oferă consultanță și suport persoanelor juridice pentru a finanța eventualele achiziții sau doar suport pentru activitatea curentă a acestora.

Brokerul de credite bancare este expertul financiar care cunoaște oferta băncilor și care te poate ghida pe tine, clientul, prin lumea dinamică a creditării bancare. Motto-ul experților financiari  AV Broker Solutions este ”Mereu aici pentru clienții noștri! Oferta de servicii a celor de la AVBS Credit este vastă. AVBS Credit pune la dispoziție și informații cu valoare adaugată legate de domeniul imobiliar,  consultanță în domeniul cadastral și intabulare sau consultanță notarială. Pentru posesorii de smart-phonuri a fost lansată aplicația AVBS credit, ceea ce permite accesarea rapidă a calculatorului de credite, cât și a știrilor financiar-bancare.

Dacă vrei să devii partenerul de afaceri al firmei AVBS Credit, ai această oportunitate prin intermediul contractului de franciză.

„A avea brokerul TĂU de credite este un LUX, un LUX care NU COSTĂ! De acum ți-l permiți și tu pentru că ne-am întâlnit!” –  Valentin Anghel, fondatorul și directorul general al companiei AVBS Credit.” Nu ezitați să apelați la serviciile unui broker AVBS!

Conform American Heritage Dictionary, reputaţia reprezintă “modul general în care un individ este perceput de public”. Putem vorbi de reputația unei școli, reputația unei instituții, în general, dar și de reputația unei persoane. În opinia mea, paradoxal, trăim într-o eră în care reputația unei persoane oneste poate fi mototolită, după interesele unuia sau altuia, iar reputația unei persoane imorale poate fi cosmetizată, mai ales dacă persoana în cauză are un suport financiar sau politic solid. S-ar putea ca și reputația unei firme să treacă prin aceleași mecanisme ale  psihologiei sociale, care demonstrează că lipsa educației anulează valabilitatea principiului meritocrației.

Credit moral, ce asociere reușită de termeni!

Cred că poți câștiga credit în mediul online dacă ai abilitatea de a prezenta concret, just și cu seriozitate, fără a evita notele de umor – atunci când este cazul,  produsele tuturor firmelor cu care ajungi să închei un contract de colaborare.

Orice bloger poate implementa pe site-ul său campanii de promovare a produselor și proiectelor firmelor.

Cu cât mai mulți blogeri, cu atât mai mulți oameni care știu să mânuiască cuvântul! Cu cât mai multe colaborări ale blogerilor cu firmele, cu atât mai multă reclamă produselor aflate pe raft, la vânzare.

Citiți povestea celor de la AVBS Credit și vă veți convinge că este foarte ușor să obțineți un credit bancar, dacă aveți un venit garantat. Nu s-a inventat o bancă pentru credite morale. Moralitatea ține de alegerile noastre zilnice.

P.S.: Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2016.

 

 

Advertisement

1 Comment

  1. Se spune că nevoile se rezolvă sau se satisfac prin credite bancare, iar dorințele și plăcerile prin economii, însă oamenii decid!
    Îți mulțumim pentru articol și încredere, mult succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SuperBlog 2017

%d bloggers like this: