Acasă » Opinii personale » Vine vacanța, fără bani!

Vine vacanța, fără bani!

iunie 2016
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Vine vacanța, fără bani! Directorul ne-a citit azi, în C.P., nota primită de la Primărie, ca răspuns la solicitarea școlii de a asigura banii pentru plata CO ale profesorilor… Gaura este de 1.400.000 de lei.
Primăria Drobeta Turnu Severin a decis ca profesorii liceului la care profesez să nu primească drepturile salariale pe perioada vacanței, datorită unui management defectuos al instituției. Pe 10 august am primi un procent din sumele cuvenite, zice-se!
Consider că vina nu revine în totalitate direcțiunii școlii. Atât timp cât în ultimii ani noi am depășit constant plafonul pentru salarii, prin acel management defectuos, primind salariile grație rectificărilor bugetare, cred că primăria și C.L. trebuie să-și asume vina de a nu fi venit cu soluții viabile la masa dialogului cu ministerul, inspectoratul școlar, consilieri financiari și școală.
Județele în care s-a făcut o analiză responsabilă privitoare la cheltuielile școlilor de la bugetul local, au decis comasarea claselor și a liceelor. La noi s-a ridicat din umeri, nefiind persoane capabile să își asume această decizie.
Efectivele de elevi ale liceelor au scăzut drastic. Din 1500 de elevi, liceele tehnologice au azi 500 și chiar mai puțin, exceptând profilul servicii. Întreținerea acestor licee de sine stătătoare este o gaură la bugetul local, dar nimănui nu-i pasă!

Pe linie ierarhică, în opinia mea, persoanele cu putere de decizie, care nu și-au asumat responsabilitatea, trebuie să răspundă pentru situația la care s-a ajuns, altfel ea va prolifera…

CRED CĂ AȘA A FOST PUSĂ PE BUTUCI TOATĂ ROMÂNIA, prin nepăsare și neasumare a deciziilor!
Oamenii trebuie să răspundă pentru faptele lor!

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: