Acasă » Opinii personale » Swiss Solutions și ”Turnul Babel”… (SuperBlog 2016)

Swiss Solutions și ”Turnul Babel”… (SuperBlog 2016)

octombrie 2016
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Pământul poate fi considerat un Turn Babel, pentru multitudinea de limbi vorbite de-a lungul și de-a latul său. Spiritualitatea unui popor se transmite prin limba sa, oral, dar mai ales în scris. Din timpuri imemorabile, oamenii care au depășit pragul nevoilor fiziologice și au tins spre un prag al nevoilor spirituale au observat, studiat, cercetat, analizat și așternut pe hârtie gânduri din sfera științelor, artelor culturii, din toate domeniile: filosofic, juridic, istoric, medical, etc.

Compendiul unui renumit medic vorbitor de ebraică, de exemplu, dacă se distinge prin inovație și este recunoscut la nivelul lumii mondiale, poate ajunge în bibliotecile tuturor țărilor, tradus fiind într-o limbă de circulație internațională sau chiar în toate limbile ”Turnului Babel”.

sws_logoȘtim cu toții cât de importantă este acuratețea unei traduceri pentru a evita denaturarea enunțurilor, prin folosirea unor termeni confuzi, cât și prin apariția  inconsecvențelor terminologice? Agenția de traduceri Swiss Solutions se află în topul furnizorilor de  traduceri din domeniul medical și și-a extins serviciile și în domeniile telecomunicației, energiei verzi și auto. De doisprezece ani de zile Swiss Solutions oferă servicii de calitate, prompte și eficiente care includ, în afară de traduceri și: Editing/Proofreading, Interpretariat, Desktop Publishing, Transcrieri, Legalizari si Apostilari (Colationari).

limbi-asiaDacă ești un cercetător în domeniul medical și vrei ca studiile tale să ajungă la oamenii de știință de pe toate continentele, ai posibilitatea traducerii textului în alte 78 de limbi, apelând la serviciile oferite de Swiss Solutions. Dacă ești un pacient cu o boală rară și vrei ca scrisoarea ta medicală să ajungă în toate spitalele renumite din lume, pentru a beneficia de tratament adecvat, prin intermediul specialiștilor în traduceri, specialiștii Swiss Solutions, pe care îi găsești și pe cel mai mare site de socializare, demersul tău se poate finaliza favorabil. Dacă ești medic și vrei să colaborezi cu colegi din țările asiatice, ce sunt orientați către terapiile alternative, poți apela la interpreți ce știu să vorbească mai multe limbi străine și care te pot însoți oriunde în lume. Firma colaborează cu 3000 de traducători profesioniști, cu competențe demonstrate în domeniul medical și nu numai.

Imaginati-vă cum ar fi ca lipsa de profesionalism să răzbată și în lumea celor ce au capacitatea de a da viață unui text dintr-o limbă în altă limbă? Nu, nu este posibil! În sectorul acesta, ori ești, ori nu ești profesionist!

servicii_profesionale_traduceri_swiss_solutions-300x200Ar fi extraordinar ca la nivel internațional să existe un proiect prin care toate cărțile și referințele medicale ale grecilor antici și, de fapt, toate cărțile din bibliotecile renumite ale lumii, din toate domeniile, să poată fi traduse în cât mai multe limbi și să poată fi accesate, în mediul virtual, la costuri minime, de orice persoană care are un cont cu date de identificare reale. În aceste condiții, accesul la cunoaștere ar fi la îndemâna oricărei persoane, numărul translatorilor ar fi în creștere și toate ideile geniale ale secolelor apuse ar avea șansa să fie recitite sau studiate.

Să apelăm cu încredere la serviciile de traduceri legalizate oferite de firma Swiss Solutions, ori de câte ori avem nevoie!

P.S.: Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2016

Publicitate

Un comentariu

  1. […] Swiss Solutions și ”Turnul Babel”… […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: