Acasă » Opinii personale » Să zâmbim! (SuperBlog 2016)

Să zâmbim! (SuperBlog 2016)

noiembrie 2016
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

partysnap

Știți, oamenii se gândesc la viitor și uită să se bucure de prezent.

Grijile cotidiene și rutina zilnică ne aruncă într-un con de umbră existențial și intrăm aproape de bună voie într-un cerc vicios în care ne acceptăm destinele anoste, fără a ne împotrivi sorții și fără a găsi soluții.

Zâmbetul și socializarea sunt două remedii ce pot reconstrui destine.

Când uităm să zâmbim? Când devenim posaci? Am un răspuns… Când nu putem admira inocența unui copil, în primul rând, dar și când nu aderăm la mici comunități intelectuale, pliate pe profilul nostru psihologic. Zâmbetul este cu adevărat autentic atunci când facem fapte bune și când suntem înconjurați de copii, de familie, de prieteni, și chiar de persoane cunoscute sau necunoscute, de dorit, cu același nivel emoțional ca al nostru.

partysnap-300x300Și pentru că în jurul meu sunt destule persoane care uită să zâmbească, din cauza vicisitudinii vieții, iar, la polul opus, alții sunt extrem de șarmanți și de îmbuibați, aș contacta pe FB firma ce dă o nouă dimensiune divertismentului și aș organiza în paralel un PartySnap într-o piață agroalimentară, unul într-o școală din mediul rural și unul în Parlamentul României. Nu știu cât de mult s-ar bucura cei ce-și duc traiul din vânzarea legumelor și fructelor cultivate în grădini și sere proprii sau cei ce sunt doar vânzători ambulanți ce trăiesc din comisionul reieșit de la producător la vânzător, respectiv vânzător-cumpărător, dar aș încerca.

Știu sigur că de organizarea unui fotodivertisment s-ar bucura din plin copiii dintr-o școală sau dintr-o grădiniță, pentru că ei au încă o imaginație vie și știu cum să insereze la o fotografie obiecte virtuale vesele, opțiune pusă la dispoziție de PartySnap. Dacă deschideți manualul de istorie, de exemplu, al unul elev de clasa a VII-a și chiar mai mare, nu veți fi surprinși să găsiți un cioc sau o mustață desenate unei personalități a timpurilor apuse, dovadă că nimeni nu le mai explică necesitatea respectului față de strămoși, cât și față de manuale. Cine poate fi mai fericit decât un puștan sau licean să-și poată distribui pe facebook fotografia hilar îmbogățită cu elemente vesele?

party-snap-67-150x150Ultima încercare PartySnap, care, ați înțeles, nu este o cabină foto, ci un mod de a-ți surprinde, uimi sau bine dispune grupul țintă, ar fi la Palatul Parlamentului. S-ar putea ca aleșii să-și dorească ca imagini presetate un decor cu bogățiile subterane ale României ce mai pot fi privatizate aproape pe nimic, sau cu flota României, privatizată pe un dolar, sau cu palate și case construite pe hectare întregi, sau cu munți de bani picați din cer, căci se pare că toți au mers acolo să se-mbogățească nu să servească intereselor națiunii Române. Da, pentru cei din Parlamentul României, cel de azi și toate cele postcomuniste, aș realiza cadre presetate PartySnap cu școli insalubre din România, cu spitale complet nerenovate și neutilate, cu sate românești aflate an de an sub asediul apelor ce ne iau permanent pe nepregătite. Bine, eu aș pune pe fundal și imagini cu pușcăriile din România, aflate și ele la limita decadenței.

party-snap-150-150x150 În orice adult mai este o fărâmă din copilul de odinioară. Un copil fericit va fi un adult responsabil.  Cu PartySnap ai șansa să te simți copil, chiar dacă ești adult sau vârstnic. Dacă încă nu ați înțeles de ce aș apela la PartySnap, vin și vă explic că este un concept și o activitate de divertisment ce folosește un display alb de dimensiuni mari, cu touch screen, conectat la un aparat foto și o imprimantă performantă, pe un suport specific, echipament ce ne permite să ne bucurăm de fotografiile momentului, ce au dimensiuni de 10 x 15 cm, pe care le putem imprima pe loc, dând viață unei fotografii obișnuite sau uneia magnetice sau le putem trimite direct în mediul virtual, pe rețele de socializare sau în cutiile poștale electronice.

PartySnap ne readuce zâmbetul pe față!

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2016.

Publicitate

Un comentariu

  1. dan spune:

    As fi tare curios cum s ar imortaliza parlamentarii!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: