Acasă » Opinii personale » Esența esenței… (Spring SuperBlog 2017)

Esența esenței… (Spring SuperBlog 2017)

martie 2017
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Apa, elementul indispensabil vieții, are un rol esențial în menținerea sănătății întregii planete. Fără apă nu ar fi viață și natura, cu dărnicie, ne-a oferit resurse ce par inepuizabile pentru noi, europenii, în special. Mințile luminate ale celor ce s-au gândit la binele comun au descoperit metode de purificare a resurselor de apă potabilă prin limpezire și sterilizare. Au fost făcute cercetări și înființate stații de tratare a apei potabile, pentru ca apa să ajungă într-un sistem centralizat la utilizatorii casnici, cât și la coloșii industriali.

De ce devine apa de la robinet improprie consumului, dacă furnizorul de apă semnează cu responsabilitate un certificat de calitate, în urma analizelor de laborator? De la furnizorul de apă și până ajunge în pahar, apa de la robinet trece prin diverse conducte și dacă gradul lor de încărcare cu germeni și uzura lor sunt avansate indicatorii de calitate ai apei potabile depășesc concentrația maximă admisă. În aceste condiții s-a dezvoltat o adevărată industrie a apei îmbuteliate.

Instituțiile și utilizatorii casnici, în loc să schimbe țevile prin care apa ajunge la robinet, au găsit o soluție practică ce face să crească cifra de afaceri a îmbuteliatorilor de apă. Mai mult ca sigur, întregul sistem de aducțiune a apei are nevoie să fie înlocuit, pentru ca lichidul vital să ajungă la beneficiari cu proprietățile organoleptice, fizice, chimice, biologice, bacteriologice și radioactive nealterate.

Cum statul nu mă motivează să fac investiții, eu, întreprinzătorul, gândindu-mă la starea de bine și de confort a angajaților, decid să cumpăr apă la birou. Sună de parcă aș fi în Sahara, dar asta fac. Firma de distribuție La Fântâna vine cu o paletă largă de oferte pentru companii, cât și pentru utilizatorii casnici.  Ingeniozitatea lor pusă la lucru în folosul creșterii beneficiilor financiare ale firmei îmi place. Știm cu toții că apa este ingredientul indispensabil preparării cafelei și, dacă zi nu ne mai unesc idealuri de știință, de religie, de bunăstare generală, aroma inconfundabilă a cafelei ne aduce totuși în jurul unei mese rotunde chiar și pentru a schimba impresii sau împărtăși emoții. Apa de izvor La Fântâna și Cafeaua Kafune mă ajută să-mi manifest respectul pentru fiecare angajat al firmei mele. Cafeaua Kafune poate ajunge pe bază de abonament la orice firmă, cu un pachet complet de servicii ce include echipamentul unic de preparare, cu râșnire si extracție, iar cafeaua KAFUNE este o cafea cu aromă plăcută și efect tonic.

Apa de izvor și cafeaua Kafune contribuie la starea de bine a tuturor angajaților, cât și a  persoanelor ce-mi  trec pragul firmei mele.

În jurul unei cești de cafea se pot naște teorii și noi concepte, poate prinde viață o idee și oamenii pot fi mult mai deschiși spre comunicare, dacă se iese din sfera banalului și se dezbat colegial aspecte legate de calitatea internă, externă sau totală. Să stea o ceașcă de cafea la baza culturii organizaționale?

Ești întreprinzător privat? Ești conducătorul unei instituții de stat sau private? Achiziționează servicii de la firma La Fântâna și unește angajații în jurul ideii de calitate, respect și responsabilitate. Vei fi uimit de rezultate.

Articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2017

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: