Acasă » Opinii personale » Aur sau argint? (Spring SuperBlog 2017)

Aur sau argint? (Spring SuperBlog 2017)

aprilie 2017
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Valeria Mahoc, cunoscută pentru înțelepciunea gândurilor domniei sale, afirmă că „femeile fără bijuterii sunt frumoase ca cerul fără stele”. Bijuteria este un accesoriu indispensabil care împlinește și conturează personalitatea celui ce o poartă. Bijuteria, în funcție de arta și măiestria creatorului ei cât și în funcție de valoarea materialul din care este confecționată, poate fi și rămâne o moștenire de familie. La polul opus, departe de valoarea inestimabilă a bijuteriilor din aur, cu perle, diamante sau alte pietre prețioase se află obiectele de podoabă ieftine, renumitele gablonz-uri care se găsesc în standul oricărui magazin și care permit oricărei femei să-și sporească eleganța cu o bijuterie mai puțin costisitoare, chiar ieftină, dar care poate aduce o notă de distincție aparte.

Splend’or  distribuie pe piața din România colecții de bijuterii și ceasuri ale unor branduri internaționale, prin intermediul celor  45 de magazine aflate în multe din orașele țării, folosindu-se și de o platformă virtuală de desfacere a produselor pentru a ajunge cât mai repede la potențialii clienți pasionați de diversele tipuri de giuvaieruri.

Majorica este un brand prestigios, de origine spaniolă, ce încearcă să imprime materialului din care sunt confecționate bijuteriile, în special argint, stilul mediteranean. Bijuteriile Majorica pot fi pe placul iubitorilor metalului ce a contribuit la dezvoltarea Atenei și a civilizației sale prin exploatarea minelor de argint, dar nu sunt deplin pe gustul meu, în primul rând, pentru că nu sunt din aur. Uneori cred că și bijutierii sunt în pană de idei, asemeni arhitecților.

Bijuteriile Majorca pot fi, în schimb, în opinia mea, tot atâtea idei de a face cadouri persoanelor iubitoare ale metalului ce a fost descoperit sub forma unor depozite importante, la 1535, în Peru, la 1545, în Bolivia și, în 1548, în Mexic. Aș putea dărui cu drag o astfel de bijuterie fiicei fratelui meu, aflată la vârsta preadolescenței, în pragul devenirii feminine. pentru a nu se lăsa furată de sticla sau cristalul și metalele neprețioase ce imită de multe ori perfect strălucirea bijuteriilor din aur sau argint, grație tehnologiilor ce au la bază diverse procese și procedee chimice, pentru a prefera o bijuterie de aur sau de argint în locul glabonțurilor, al căror nume își are originea în numele orașului  din Boemia de Nord, Glabonz.

Dacă ar fi să am bani cu nemiluita, căci nu putem vorbi despre bijuterii ieftine la brandurile internaționale, aș alege cerceii, colierul și inelul Vida WonderLand și bijuteriile CARRERA Y CARRERA.

Nu uita să porți bijuterii! Ele aduc o notă de eleganță și de distincție aparte.

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2017.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: