Home » Opinii personale » Despre haosul unanim acceptat…

Despre haosul unanim acceptat…

April 2017
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 86 other subscribers

Statistică

  • 43,235 hits

Furnizorii de servicii, în România, nu poartă o corespondență scrisă cu beneficiarii. In dimineața aceasta, un operator rcs-rds m-a deconectat de la serviciile de telefonie, internet și cablu TV. Plătesc online și nu am înțeles de ce factura este cu 15 lei mai mult decât în lunile anterioare. Azi am aflat că aceasta este taxa de reconectare, dar pe mine nu m-a înștiințat nimeni.
I-am spus că plătesc electronic imediat, ceea ce și am făcut, dar în zadar, OMUL A EXECUTAT ORDINELE, după ce a dat un telefon. Am sunat pentru reconectare și sistemul mă vede fără nicio datorie înainte de ora 10.55. De râs și de plâns. La ora 10.59, deci la un nou apel, sistemul mă vede cu datorii, deși ele nu mai sunt. 🙂 Mi s-a confirmat reconectarea, în maxim o oră. NU ERA MAI UȘOR SĂ NU MĂ DECONECTEZE? Facem și desfacem, deși exista o altă soluție.
Plătesc și servicii de telefonie rcs-rds, dar nu le folosesc. Am scos un cablu, din greșeală, din multele care sunt și nu mai am ton la telefon de câteva luni. Am văzut un echipaj rcs-rds și i-am rugat pe operatori să-mi refacă conexiunea. NU SE POATE! – a fost răspunsul prompt. Trebuie să respect procedura. Să sun și abia apoi să vină echipajul, dovadă că își permit să se plimbe cu mașinile prin oraș. Era elegant să-mi facă fișă de intervenție pe moment, dar nu, dovadă că au nevoie de o schimbare prin procedurile de lucru cei de la rcs-rds. Ei m-au sancționat pe mine, fără a mă înștiința de costul suplimentar al deconectării. Doresc și eu ca cei de la rcs-rds să fie sancționați pentru lipsa de respect față de client. Unde pot cere așa ceva? Am o astfel de opțiune? 🙂 

Noi am denaturat conceptul de BIROCRAȚIE. Birocrația implică comunicare, în primul rând.
Un alt exemplu… Nu mi-am activat cardul de sănătate să văd dacă cuiva îi pasă. OHA! Ce să mai vorbim de control medical anual în România. Nu avem așa ceva! Cabinetul medical ar fi trebuit să-mi trimită o înștiințare prin care să fiu invitată să-mi activez cardul de sănătate. Asta-i țara în care doar plătim taxe și impozite și nimeni nu ne reprezintă.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SuperBlog 2017

%d bloggers like this: