Acasă » Opinii personale » Preoții plătesc biruri către BOR?

Preoții plătesc biruri către BOR?

august 2017
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 86 de abonați.

Statistică

  • 42.727 hits

 

INCREDIBIL! Nu m-aș fi gândit vreodată că preoții plătesc biruri către BOR!
Un loc de veci 1400 de euro și banii aceștia nu sunt folosiți pentru într-ajutorarea persoanelor nevoiașe, ci pentru a asigura luxul și opulența preaînalților bisericii ortodoxe.
În opinia mea, statul român trebuie să impoziteze BOR și toate veniturile din serviciile bisericii, inclusiv vânzarea obiectelor de cult sau să verifice folosirea acestor venituri în scopuri caritabile. Cred că BOR trebuie să-și administreze bunurile, asemeni stareților din mănâstiri, și să nu primească niciun ban de la statul român. Să impună o taxă de cult pe cap de locuitor și să muncească tot ce au în patrimoniu.
Noi am înțeles autonomia și descentralizarea, în toate domeniile de activitate, ca fiind un permis ce legitimează hoția. Incredibil!
Justiția din România ar trebui să se autosesizeze. Toți patriarhii ar trebui să fie anchetați, pe baza mărturiilor existente! Să dai un preot afară din parohia pe care a ridicat-o cu banii enoriașilor, pe un pământ cedat de unul dintre ei, mi se pare apogeul tupeului sub cupola bisericii. Bine, tupeu au toți cei ce ne conduc și, nefiind control veritabil, ne râd în față toți incompetenții.
Noi am fost educați să ascundem gunoiul sub preș și iată consecințele. Trebuie să învățăm să sesizăm neregulile, altfel ne vom zbate ca peștele pe uscat, în timp ce alții huzuresc pe seama PROSTIE NOASTRE!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: