Acasă » Opinii personale » Zei buni și zei răi… (SuperBlog 2017)

Zei buni și zei răi… (SuperBlog 2017)

octombrie 2017
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Ce ți-este și cu natura umană! Energia și materia din planul terestru, cu referire la sufletul și corpul uman, sunt interconectate cu planeta și cu întreg cosmosul, doar că de cele mai multe ori, entitatea umană uită de macrocosmos și își limitează viața la propriul univers, asemeni persoanelor autiste. În această mare de microuniversuri, persoanele caută să atragă atenția prin forță, prin putere, prin frumusețe, prin competențe, prin calități sau prin toate la un loc, cazul ideal.

Nimic nu este mai plăcut decât un chip frumos… Frumusețea este și o stare de spirit, dar mai întâi de toate ea depinde de moștenirea genetică și apoi de îngrijirea pe care o acordăm aspectului fizic, tendințelor în modă, coafură, make-up. Un vechi proverb spaniol susține că frumusețea de la natură dăinuie pentru totdeauna, dar, asemeni unei flori, ea se ofilește și de aceea trebuiesc folosite cele mai bune produse create de specialiști pentru îngrijirea tenului, părului și corpului.

Volens-nolens, frumusețea fizică este trecătoare. Și dacă un rid de expresie nu te poate deranja la 16 ani, el devine enervant la 50 și răspunzător de inestetica feței. Pentru că frumusețea vârstei adolescente este unică în viața fiecărei persoane, zeul urâțeniei s-a răzbunat pe frumusețea chipurilor tinere și le-a lăsat ca povară mutilatoare apariția unor coșuri care uneori chiar supurează sau pur și simplu brăzdează fața, mutilând și sufletul, tăind aripile încrederii în sine persoanei ce a stârnit furia zeului deranjat de frumusețea chipurilor. Dar asemeni lui Prometeu, cel ce a adus focul muritorilor și l-a înfruntat pe Zeus, chiar dacă a fost pedepsit, sunt și azi zei care-și trimit energia cosmică spre ființe telurice, făcându-le capabile ca prin muncă de cercetare asiduă să găsească remedii inovatoare spre progres, și iată că astfel boala de piele produsă de apariția coșurilor sau a punctelor negre poate fi ușor tratată.

Gerovital Stop Acnee este pașaportul către tărâmul sănătății și frumuseții pielii fiecărui adolescent, indiferent de sex. Un coș ieșit la întâmplare îți poate strica toată buna dispoziție și te obligă să găsești soluții pe moment, empirice sau cosmetice. Zeci de coșuri pot fi deja deprimante. În cazul unui coș rebel, trebuie să ai o soluție de moment, în cazul a zeci de coșuri trebuie deja să apelezi la un tratament cu produse care au o eficacitate demonstrată pe piața produselor dermato-cosmetice.

S-ar putea ca zeul urâțeniei să fi devenit invidios pe schema de tratament în trei etape, ce este tolerată foarte bine de toate tipurile de piele și care poate face minuni în cazul unui ten invadat de coșuri, evident, dacă pașii tratamentului sunt respectați întocmai.

În prima etapă, curăţarea și purificarea tenului se realizează aplicând Gelul Spumant Purifiant, Masca Film Purificatoare şi Benzile de curăţare pentru puncte negre. Calmarea și matifierea tenului se fac cu Crema-Gel Sebum Control şi Crema Ultra-Activă, iar Crema CC Matifiantă maschează şi ultimele imperfecţiuni ale pielii.

Farmec S.A., marcă de încredere, redă încrederea fiecărei persoane în frumusețea vârstei sale, indiferent că este vorba de vârsta adolescenței, a freamătului continuu, vârsta adultă, a stabilității, sau vârsta senectuții și a virtuții, a trecerii pragului existențial spre cosmos.

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2017.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: