Acasă » Opinii personale » Provocare… (SuperBlog 2017)

Provocare… (SuperBlog 2017)

noiembrie 2017
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

SharePlay-800x800px-768x768

Când nu mai găsești nimic a fi uluitor în caruselul existențial, devii un adult, de multe ori, nesuferit, obtuz, preocupat de mici ambiții, ros de anumite orgolii și te desprinzi astfel de lumea bucuriei șăgalnice și de candoarea vârstei în care nu pui preț decât pe zâmbetul celor din preajma ta. Undeva, acolo, în forul tău interior, copilul de odinioară te privește timid, timorat, sufocat de propria-ți maturitate, așteptând momentul prielnic să renască asemeni păsării Phoenix, să răspundă cu zâmbet la chipuri încruntate, să nu poarte ranchiună celor ce-l blamează, să aducă bucurie celor din jur fără să ceară nimic în schimb.

Redevin-o copilul de odinioară! Înconjoară-te de prieteni! Wu Xing îți redeschide porțile spre vârsta gesturilor spontane și dezinteresate, invitându-te, prin Share and Play, să dai frâu liber imaginației! Comandă în grup mâncare chinezească și lasă copilul de odinioară să întărească caracterul adultului de azi. Vei fi surprins să resimți vitalitatea celei mai frumoase vârste în aroganța vârstei actuale.

share1Totuși, nu poți deveni creativ peste noapte. Pentru a câștiga marele premiu un smartphone Huawei P10Lite,  înconjoară-te de prieteni și, obligatoriu, de copii. Vei fi surprins să constați cât de ingenioși sunt și, sigur, ei vor deveni un catalizator și pentru propria-ți imaginație. Într-o zi de toamnă ploioasă, în mijlocul prietenilor și al copiilor, reînvață să redevii copil! Cu siguranță, cu dragonul sau balonul zburător construit din cutiile Share and Play, copiii te vor duce imaginar pe întreg mapamondul, vor reînvia zânele și spiridușii și le vor cere ca toți copiii lumii să fie fericiți. Tu, adultul, ai uitat asta, pentru că ai uitat că ai fost copil! Ai uitat și să vezi copilul care se joacă în nămol sau moloz, care are drepturi doar pe hârtie și, în aceste condiții, tu te declari mulțumit că odrasla ta beneficiază de tot confortul. Share and Play ar putea ajunge într-o zi de toamnă ploioasă la copiii dintr-un sat uitat de Dumnezeu și emoticonurile vesele le-ar putea însenina pentru o clipa existența ancorată într-o lume nepăsătoare…

P.S. Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2017.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: