Acasă » Opinii personale » Domnul Miclea și puterea absolută…

Domnul Miclea și puterea absolută…

martie 2021
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

https://tribunainvatamantului.blogspot.com/2021/03/mircea-miclea-directorul-scolii-trebuie.html?m=1

😂😂😂 De râs, serios!
Directorul trebuie să aibă comisii metodice puternice, active și chiar să initieze perfecționare la nivelul școlii, domnule Miclea!
Doar că directorii sunt evaluați după bibliorafturile cu hârtii strânse, care nu reflectă îndrumarea și controlul activității didactice! 😂😂😂
Ce psihologie/psihopedagogie o fi învățând domnul Miclea!?
În momentul în care un director selectează resursa va interveni vasalitatea automat. Și așa avem directori care se cred stăpâni în școala lor…
Trebuie pornite platforme de perfecționare pentru profesori, directori, inspectori ISJ și MEN. Politicul a dărâmat educația!

Încă ceva…
Dacă ideea lui Miclea va fi pusă în practică să vedeți atunci jale prin școli. Vor rămâne în sistem vasalii directorului. Și așa avem colegi care sunt preș în fața directorilor și care nu pot, nu li se permite să ia atitudine nici măcar când sunt jigniți în plen, atunci să vedeți dictatură! 😂😂😂 Primii care vor pleca din școli sunt cei care au opinii divergente cu directorul. Elevii sunt ușor de manipulat, dacă stau bine să mă gândesc.
Ar fi o soluție, totuși. Lectii filmate, elevii care nu învață mutați la o clasă cu studii remediale, programe și manuale bine concepute, etc. Directorii să-si asume rezultatele învățării, părinții să consemneze orele de meditații pe care le platesc în particular și, atunci, da, am ști cât valorează școala, cât directorul și cât profesorul!

Publicitate

Un comentariu

  1. Ion Marin spune:

    DA.Si mai mult pe partea practica, decat pe partea teoretica , programele scolare stufoase intoxica copiii.EVALARI ?Ce sunt alea? Forme suplimentare de stres inventate de incompetenti.Gen Miclea , Androneasca , etc . lista e lunga , si asta de acum , cu titluri inalte si prestatii de 2 lei.

    Sa caute proiectele lui Spiru Haret de acum 100 si ceva de ani , sa termine cu ceea ca a facut doamna profesor Abramburica- , sa ceara bani de afara si sa stimuleze tinerii si micii mestesugari, sa reinfiinteze scolile desfiintate in toate satele resedinta de comuna sa infiinteze acolo unde sunt peste 10 copii scolile de 5 clase cu doi dascali unul de materii cu specific de uman si altul cu specific de real , atunci ar invata toti copiii de la tara carte , nu ar ramane analfabeti.La mine n sat timp de 110 ani a fost scoala de 4 clase , era un invatator la 35 de copii si toti au invatat carte , astazi in toate cele 7 sate la un loc nu mai este nici scoala de 4 clase si apoi 4 clase de generala si 3 de liceu cu reformarea in regim de urgentaa programelor scolare care contin mult BALAST , DAR MINISTRII ASTIA UNII CU DOCTORATE NU INTELEG NIMIC , AU TITLURI INALTE DAR DEGEABA
    NE MINTIM FRATILOR SI VOM CULGE ROADELE IN VIITOR, .Simulari peste simulari, alaturi de programele STUFOASE DE DOI LEI DIN CARE NU RAMAI CU NIMIC , in loc sa se puna accent pe partile aplicative practice din care copiii sa ramana cu ceva SE FAC EVALUARI STRESANTE PESTE EVALUARI , care nu ajuta copiii cu nimic dimpotriva ii streseaza si mai tare )

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: