Acasă » Opinii personale » Scrisoare adresată ministrului educației, în 2015… Două nume la același CNP?

Scrisoare adresată ministrului educației, în 2015… Două nume la același CNP?

martie 2021
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.532 hits


Domnule ministru, bine v-am găsit!
Sunt profesor la Colegiul Tehnic Decebal, Drobeta Turnu Severin. În anul 2004, am acuzat conducerea școlii de incompetență managerială. În octombrie 2004, mi-au fluturat pe sub nas un aviz cu inapt psihologic și mi-au anulat un altul obținut de la Policlinica Sănătatea. În anul 2005, în decembrie, am susținut o evaluare psihologică la București, în cadrul unui concurs de ofițeri la care m-am înscris doar pentru că evaluarea era într-un centru specializat. Am promovat proba sportivă, evaluarea psihologică și am participat și la proba scrisă.În anul 2010 am obținut gradația de merit, deci, mi-a fost recunoscută implicarea la nivelul școlii în anii 2005-2009. Anul acesta am depus dosarul de gradație, cu activitățile din anii 2009-2014, dar am fost prima sub linie, la rezultatele finale. În anii 2011-2012, 2012-2013 am fost consilierul educativ al școlii, refuzând numirea pentru anul școlar 2013-2014. Am fost și sunt un om al școlii, dar sunt și un profesor cu spirit critic și analitic. Din 2005 scriu pe forumul educației. Am deschis un topic PROBLEMELE ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ROMÂNESC – multe și complexe. Ideile mele au deranjat. Nu am bănuit că în spatele meu se declanșează un uragan. Mi se părea foarte simplu să analizăm împreună aspectele sesizate, aspecte care se întâlnesc la nivelul tuturor școlilor și enumăr câteva: programe neadaptate, școli nedotate corespunzător, practică tehnologică la voia întâmplării, spectrul șomajului pentru absolventul de liceu., etc. În 2011, mi-a fost restricționat dreptul de a scrie pe contul de FB al liceului. Mi-a fost activat pentru următorii doi ani școlari și iar am primit interdicție, din motive puerile, căci toate postările mele erau în bună pace cu exprimarea corectă și elevată. Anul trecut, în luna iulie, după afișarea rezultatelor la bacalaureat, am inițiat un soi de dezbatere pe contul de FB al liceului vizavi de revenirea directorului asupra deciziei de a-și da demisia în urma rezultatelor foarte slabe la bacalaureat. A fost primul gest de încălcare a dreptului la liberă exprimare, fiindu-mi șters mesajul și luat dreptul de a mai scrie pe contul de FB al liceului.De atunci, am continuat să sesizez aspectele negative de la nivelul școlii, dar și ale societății. În data de 13 iulie 2015 sunt chemată în fața unei comisii de disciplină, dar nu știu care anume paragrafe din ce am scris pe FB, blogul personal sau forumul educației i-a deranjat.Consider că școala îmi încalcă dreptul la liberă exprimare. Într-o democrație funcțională, oamenii au dreptul să-l tragă pe incompetent de mânecă, căci, da, asta am susținut, școala în care profesez este departe de standardele calității și de progresul școlar tocmai datorită unui management ineficient.
Dacă sunteți interesați de bunul mers al școlii și de revoluția care se cere într-un sistem de învățământ complet perimat, privindu-l în ansamblu, evident, vă rog să citiți opiniile mele scrise pe contul personal de FB în perioada iulie, septembrie 2014 – iulie 2015 și să mă sprijiniți în demersul de a demonstra că școala secolului XXI este sub standarde, iar cauzele sunt multiple. Managementul defectuos de la nivelul școlilor se datorează unei comunicări ineficiente între școli, inspectorate și minister, pe fondul unei societăți civile aflate într-o stare de latență îngrijorătoare.
Vă mulțumesc anticipat!
Liliana Grecu Drobeta Turnu Severin0722950100

Mă-ntreb acum cum sunt trecută în EDUSAL, ori Liliana Ionescu, ori Liliana Grecu… La ce harababură avem în sistemele electronice, nu m-ar mira ca la un CNP unic să figureze două persoane, altfel nu-mi explic cum CEZ Oltenia a emis până în 2020 factura pe Liliana Ionescu, deși eu am obținut divorțul amiabil din 2015, revenind la numele dinaintea căsătoriei – Liliana Grecu.

În 2016, NN Pensii au sesizat că nu mai sunt Liliana Ionescu, ci Liliana Grecu, este drept nu în 2015, imediat după divorț. Reverificând e-mail-urile de la pilonul pentru pensia obligatorie, constat că mi se adresează doar cu Liliana. Cred că exist cu două nume pe același CNP! 😂😂😂 Va râde toată UE de guvernarea României, dacă nu o fac deja!

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: