Acasă » Opinii personale » Remedii pentru sănătate! (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

Remedii pentru sănătate! (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

octombrie 2021
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Nu știu încă dacă gândirea pozitivă influențează starea de sănătate a organismului sau sănătatea organismului influențează starea de bine, de confort psihic. Mai degrabă sunt interdependente. Cert este că un om bolnav, cu o sănătate deteriorată vizibil aleargă la medicul de familie, iar acesta îi prescrie medicamente de sinteză, de cele mai multe ori.

Am văzut bătrâni care își iau medicamente compensate pentru o lună de zile. O plasă de medicamente și nu exagerez. Cu vârsta, este drept, se deteriorează anumite funcții ale organismului, generând disfuncții ale sinergiei organelor interne. Medicamentele de sinteză au de multe ori efecte adverse, dar sunt utile și benefice în bolile cronice, ameliorând simptomele unei boli, fie și aparent. Ce putem face ca o boală să nu devină cronică? Ce putem face ca bătrânețea – iarna vieții, vârsta adultă – vară și toamnă, sau copilăria, primăvara vieții, să nu fie adumbrite de starea precară a sănătății?

Cred că ar trebui să devină legală terapia cu remedii naturiste sau remedii alternative, în centre naturiste de sănătate, dar mai ales trebuie să avem în vedere prevenția, să fim atenți la ce mâncăm și cât mâncăm, să facem sport și să gândim pozitiv.

Ceaiurile, siropurile, capsulele sau comprimatele pe bază de plante medicinale cât și alimentele se potențează reciproc, dacă sunt bine asociate și dozate.

Cele mai răspândite boli sunt virozele respiratorii. Există remedii naturale pentru toate tipurile de viroze respiratorii, cât și remedii pentru alte afecțiuni, multe dintre ele limitând puterea de acțiune a virușilor și, păstrând nealterată imunitatea organismului.

De când lumea, virușii circulă fără pașaport, dovadă fiind pandemia prin care trecem, iar virusul Sars Cov 2, care a făcut ocolul pământului, se pare că ne-a luat pe nepregătite. Specialiștii s-au străduit să-i anihileze acțiunea printr-un vaccin, dar au uitat de măsurile ce se impun pentru evitarea condițiilor care favorizează răspândirea virușilor, în special lipsa igienei în spațiile publice, mediu propice pentru dezvoltarea agenților patogeni.

Asociată cu pierderea mirosului, COVID sau nu, orice viroză respiratorie se termică cu o tuse benefică organismului, deoarece organismul are mecanismele lui de autovindecare, chiar și pentru orice boală în fază incipientă. Tusea această este deranjantă și soluția naturală, venită din inima Daciei, de la poalele Sarmisegetuzei, este gama de produse Plantusin, de la Fares. Virozele neluate în serios conduc la pneumonii.

Folosiți produse naturiste! Nu au efecte adverse și sunt benefice menținerii și ameliorării stării de sănătate!

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2021…

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: