Acasă » Opinii personale » ÎNAINTE! (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

ÎNAINTE! (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

octombrie 2021
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Banii! Existențele noastre se învârt în jurul banilor. Banii murdari, obținuți din afaceri oneroase sau banii curați, prin afaceri și muncă cinstită, ne oferă independența financiară, dar nu ne aduc și mulțumirea de sine și liniștea deplină în viețile noastre pentru că fie sunt de neajuns, fie sunt prost gestionați, fie sunt în exces și teama de a pierde ceea ce am agonisit poate deveni o angoasă, asemeni dorinței de a-i înmulți fără limită.

Banii în sine nu reprezintă o valoare și totuși mirajul lor bântuie existențele multor muritori! Nu? De aceea s-a dezvoltat o piață a jocurilor de noroc, a loteriei cu premii fabulos de mari, a centrelor de pariuri! Și, în timp ce alergăm după câștiguri facile, pierdem timp și oportunități cu gândul la cum ar fi să avem bani mulți sau plângându-ne de milă că nu-i avem, în loc să facem ceva concret pentru obținerea lor.

Antreprenoriatul este soluția! Dacă el vizează doar obținerea profitului și nu aduce o plus valoare și mediului social sau dă doar o aură de ingâmfare antreprenorului, asta în condiții extrem de prielnice afacerii, nu este tocmai ok. Știm că în România, de cele mai multe ori un antreprenor se zbate să facă față tuturor taxelor și impozitelor, tuturor controalelor de la Garda de Mediu sau Garda Financiară. finalizate de cele mai multe ori cu amenzi, antreprenorul fiind pus chiar în situația să aducă bani de acasă. Asta doar în condițiile în care nu ține evidență contabilă dublă. ”Băieții deștepți” fac afaceri cu statul. Antreprenorii adevărați fac bani punând pe picioare afaceri de succes. Un exemplu de lider care a știut că trebuie și poate să reușească este Valentin Anghel, brokerul de succes din România,

Cum ar fi ca toți cei ce au abilități de lider, pregătire temeinică într-un domeniu și sunt capabili să identifice oportunitățile pieței și potențialii clienți ai unei afaceri să devină antreprenori cu minim zece angajați? Cum ar fi ca membrii unei familii să deschidă asociații familiale, mai ales în mediul rural? Cum ar fi ca tinerii fără loc de muncă să deschidă societăți comerciale? Și ajungem iar la bani! Soluții sunt dar nu le cunoaștem sau nu avem curaj să le accesăm! Și iată că vreau să stau cât mai mult în preajma lui Valentin Anghel pentru a învăța din tainele antreprenoriatului de succes și pentru a înțelege de ce oamenii care deschid afaceri, uneori, dau faliment și de ce cei care sunt pricepuți în a produce bunuri de consum nu au curaj să pună pe picioare o afacere, o microproducție, prin achiziționarea unui credit, cu atât mai mult cu cât echipa de specialiști AVBS Credit este deja la lucru în 25 de orașe din țară, cu ambiția de extindere. 100 de brokeri de credite coordonați de un lider animat de ideea ca accesul la credite al populației poate schimba fața României în bine au făcut din brokeraj o pasiune și o punte între oameni și visurile lor.

Urmează-ți visul! Deschide propria ta afacere! Documentează-te și află cum au reușit cei ce au știut ce vor și au știut și ce pot! AVBS Credit are soluții pentru finanțarea cea mai potrivită!

Acest articol este scris în cadrul competiției SuperBlog 2021, ediția de toamnă.

Publicitate

2 comentarii

  1. Îndeplinirea obiectivelor ne fac întotdeauna viața mai frumoasă și mai ușoră!
    Mult succes, Liliana!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: