Home » Opinii personale » Casa de vis… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

Casa de vis… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

October 2021
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 86 other subscribers

Statistică

  • 43,144 hits

Am achizițíonat un credit, am cumpărat materiale pentru construcții direct de la producător, am găsit o firmă de construcții serioasă și visul de a avea o casă a prins contur. Se-nalță maiestuoasă casa visurilor mele! Are un garaj la subsol, o piscină și o sală de sport, un living la parter, un birou și trei camere la etajul 1, cu baie pe fiecare palier și o bucătărie lângă living. Pereții sunt finisați și au prins culoare. Îmi pare că greul devine din ce în ce mai greu! Cu pași mici mă-ndrept spre amenajarea interioarelor… Am renunțat la tâmplăria PVC. Mobilierul vreau să fie și el din lemn masiv, mahon, dacă bugetul îmi va permite.

Mă declar totuși depășită de situație. Îmbinarea perfectă a culorilor existente într-o încăpere generează armonie vizuală, iar stilul mobilierului și decorațiunilor dau starea de confort, doar dacă sunt într-o simbioză perfectă. Demersul acesta necesită timp, răbdare și ceva cunoștințe în domeniu.

Aștept cu nerăbdare să-mi servesc cafeaua pe balconul poziționat spre răsărit, să zâmbesc soarelui în diminețile de vară și lunii în serile de toamnă, iar iarna și primăvara să mă bucur de albul imaculat al zăpezii și mai târziu de verdele reconfortant și rezistent al naturii. Dar nu pot să stau toată ziua pe balcon! Două fotolii de răchită și o măsuță sunt exact ceea ce-mi trebuie acolo. Să revin cu picioarele pe pământ! O bună parte a serilor o voi petrece în living. Să pornesc în căutarea mobilierului pentru living, căci deocamdată am doar lumânări parfumate și muzica mea preferată în fundal. Îmi trebuie și un home cinema. Gata! Am ales fotoliile și Canapeaua Basak. Cum m-am decis atât de repede? Am aflat de existența motorului de căutare online FAVI.ro și am început să scormonesc fără oprire. Mă delectează să caut ceea ce mă pasionează, de data aceasta sunt doar interesată de design-ul mobilierului propus de producători. Totuși, mi-am dat seama că am nevoie de un consilier în amenajări interioare.

Am găsit și o bibliotecă pe gustul meu.

Cred că mă opresc din căutări. Am dat peste un blog captivant. Poate am mai multă inspirație după citirea câtorva articole scrise de doamna Olimpia Săpunaru, declarată, pe bună dreptate, olimpică la creativitate.

Creativitatea nu mai este în sfera producătorilor de mobilier, în opinia mea!

Să văd acum ce oferte are FAVI.ro pentru echipamentele de baie! Ador oglinzile. Ele vor fi peste tot în casă, asemeni veiozelor.

Dacă fac bilanțul, construirea unei case și amenajarea ei îți dau satisfacții, dar și bătăi de cap. Prefer construcțiile date la cheie!

Dacă aveți bani, timp și răbdare, vă puteți decora singuri casa! Internetul este o fereastră deschisă către lume! O lume a cunoașterii sau o lume a achiziționării de produse de orice natură!

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2021, ediția de toamnă…

Advertisement

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SuperBlog 2017

%d bloggers like this: