Acasă » Opinii personale » Franke(nstein)! (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

Franke(nstein)! (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

octombrie 2021
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

Petreceri, petreceri! Când vine vorba de petreceri și chipurile oamenilor devin mai relaxate. Fie că este vorba de casă nouă, familie proaspăt infiripată, copil nou născut, zi de naștere – gândul ne duce la petreceri cu buget limitat sau costisitoare, desfășurate într-un ambient domestic sau sofisticat, cu invitați puțini sau în număr mare. Este musai ca aceste petreceri să ne scoată din rutina zilnică, dar nu toată ziua oamenii își unesc destinele sau zilnic sunt creștinați micuții, cum nici toată ziua oamenii nu se mută-n casă nouă sau își sărbătoresc onomastica cu cât mai mulți prieteni.

Franke – site

Până la urmă, prilej de bucurie ne oferă fiecare zi! Triburile se adunau și mulțumeau astrului solar pentru toate câte aveau și erau puține în comparație cu ce avem noi azi.

Uneori oamenii devin posaci și ursuzi, dacă nu socializează, dacă nu au preocupări care să le aducă satisfacții, dacă se lasă călcați în picioare de alții, dacă nu văd decât nemulțumiri legate de casă, familie și/sau serviciu! Niciun prilej nu este mai bun de a te scutura de pesimism și chiar optimism decât cel de a organiza o petrecere. Curaj, nu glumă! O petrecere bine organizată implică ceva efort din partea gazdei, dacă aceasta vrea ca totul să fie perfect.

Corina, amica mea, are tot ce vrea, bani cam câți avea Hagi Tudose, dar la bancă nu la saltea. Este proprietara unui fabulos apartament în inima capitalei. Recent l-a mobilat după ultima modă. Să vedeți cum arată bucătăria! Cu ce electrocasnice Franke l-a utilat! Franke magazin online a fost sursa ei de inspirație! Cu toate acestea este tot timpul nemulțumită și nu știu cum reușește să fie loială acestei stări de apatie continuă. Cum să ai bani și tu să fii nefericit? După ce i-am văzut bucătăria, i-am sugerat să organizăm la ea o petrecere de Halloween, să facem proba electrocasnicelor nou-nouțe. Să intrăm amândouă în bucătărie și să preparăm totul singure… Nu sunt vreo pasionată de bucătărie și doar am aruncat năvodul, iar amicei mele i-a plăcut ideea.

Sursa FB…

Ornamente de Halloween, masă festivă, prieteni puțini, dar aleși, muzică bună, oboseală și satisfacții în același timp, pe toate le-am încercat. Nu ne-am complicat cu bucatele. Au fost simple și elegant servite. Bruschete, salate, friptură la tavă și legume fierte. La capitolul prăjituri am fost mai creative…. Și pentru că seara a fost minunată, am mai rămas la povești. Corina nu a adormit până nu a lăsat totul lună. Mă oferisem să o ajut a doua zi. O priveam pe Corina și îmi dădeam seama că oamenii sunt nefericiți deoarece consideră că numai ei fac bine ceea ce fac și fac totul până la epuizare. Am mai observat ceva… Musafirii au fost interesați de prețul electrocasnicelor din bucătăria Corinei. Au aflat de existența site-ului https://www.frankemagazinonline.ro și și-au propus să schimbe câte ceva prin propria lor bucătărie și iată și puterea exemplului! Haios a fost unul dintre invitați, surpriza serii, colegul nostru deghizat impecabil în Frankenstein și cu siguranță niciunul nu vom uita numele firmei care aproape ne-a făcut invidioși pe bucătăria Corinei. Cu toții vom avea, în maxim două săptămâni, o hota incorporata TELESCOPICA Franke. Petrecerea a fost pe cinste. Va avea un repetir, în curând.

Și iată că putem să organizăm o petrecere oricând, având sau nu dotată bucătăria cu electrocasnice Franke!

Aceest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2021, ediția de toamnă…

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: