Acasă » Opinii personale » Beneficii la cumpărături… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

Beneficii la cumpărături… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

noiembrie 2021
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

Pot considera a fi o invenție SF să ai la dispoziție 800 de magazine de unde să poți face cumpărături online, când vrei tu! SF, non SF, pare a fi o invenție extrem de utilă. Utilă ca utilă, dar vine la pachet și cu beneficii. Cumperi și un procent din banii cheltuiți se-ntoarce în contul tău! Cashback, greu de crezut, dar, până nu încerci, inncertitudinea îți poate da târcoale serios.

Cheltui și economisești! Pare a fi o figură de stil ce constă în alăturarea a doi termeni cu sens contrar, cunoscută sub numele de oximoron. Nu este vorba de nici o ironie subtilă, ci doar de un adevăr greu de crezut, până la proba contrarie.

Să recapitulăm! CashClub este o platformă care a reușit să încheie colaborări cu 800 de magazine partenere din varia domenii, cu vânzări în mediul online. Este o muncă de titan în spatele acestei finalități, dar și o reușită, aș zice! Și, cum spuneam, cumperi, cumperi, dar și economisești prin cashback. În altă ordine de idei, de câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpărați un produs și apoi să găsiți unul identic, dar la preț mai mic sau mai mare? În primul caz, invariabil, ne felicităm, în cel de-al doilea caz ne împăcăm cu ideea că are un preț și comoditatea noastră. Dar, acum serios, nu putem umbla prin zeci de magazine pentru a găsi prețul cel mai mic pentru un produs! Hățișurile liberalizării prețurilor! Iată că prin CashClub avem oportunitatea să comparăm prețul produsului pe care vrem să-l achiziționăm, putând alege cel mai bun preț de pe piață pentru produsul dorit! Pe platformă avem la dispoziție un comparator de prețuri. Noutatea este că magazinele partenere oferă, prin aplicație coduri de reducere exclusive. Cupoanele de reducere reprezintă o metodă atractivă de fidelizare a cumpărătorilor. Problema este că dacă ai cumpărat și nu ai aplicat codul la coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii, ai pierdut beneficiul oferit de firma furnizoare a produselor cumpărate. Eu sunt Stan Pățitul și Toma Necredinciosul! Ca să verific autenticitatea beneficiilor #smartshopping, mi-am făcut cont la CashClub, pe telefonul Redmi8, și am făcut mici cumpărături de la firma Farmec, dar am omis să introduc codul de reducere. Citiți cu atenție formularul, înainte de a finaliza plata! Farmec oferă un cod de reducere și la înscrierea la newsletter. Nici pe acela nu l-am folosit, ceea ce înseamnă că voi face o nouă comandă.

Te-am convins să intri în marea familie CashClub? Vrei să economisești pasiv? Dacă da, ai la dispoziție pe site o extensie de browser Chrome, pentru laptop sau desktop, iar pentru telefon o descarci din Google Play. Cât ai clipi, te poți conecta cu un ID user și o parolă sau direct din contul de FB, că tot devenim dependenți de comunicarea prin social-media. Gata, ai ajuns în lumea CashClub! Și, cum suntem ființe sociabile, împărtășim experiența noastră și prietenilor, fără teamă că intrăm în vreo competiție. Între noi fie vorba, de competițiile loiale și deschise ne cam temem, în planul profesional, zic eu… Mă rog, am divagat puțin, dar este de dorit competiția și între producători, respectiv furnizori, într-o economie de piață, dacă lupta se dă pentru calitatea produselor și prețul lor de desfacere, deci pe raportul calitate-preț și mai puțin pe profitul maxim, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

Gata! Am înțeles cum funcționează platforma! Am înțeles că vine în sprijinul cumpărătorilor și aduce și o provocare. Cele 800 de magazine partenere din aplicație au nevoie de clienți fideli și de extindere, astfel încât plattforma să devină un instrument de lucru pentru cât mai mulți cumpărători. Fidelizarea vine și printr-un program de refferal. Noi îi promovăm, îi recomandăm, ei ne răsplătesc cu un bonus în lei. Cum? Nu oricum, evident. Prietenii noștri trebuie să plaseze minim o comandă după ce și-au făcut cont în aplicație pentru ca noi să primim un bonus de 30 lei/persoană. Gândul îmi fuge la Caritas, pui un leu și ridici zece, dar aici, probabil, ca și prietenii prietenilor să primească în cont 30 de lei când aceștia vor lărgi rețeaua, banii reies din jonglarea cu prețul de desfacere al produselor, dar și din rulaj. Una este să vinzi cinci perechi de pantofi și alta cinci sute sau cinci mii!

Firmele vin și ele cu o ofertă tentantă! Un nou concept, afilierea pe persoană fizică. Ce mai înseamnă și afiliere pe persoană fizică? Poți promova fiecare magazin, în parte, de la care faci cumpărături! Cum? Magazinul îți pune și el la dispoziție un link pe care, dacă îl distribui și cineva cumpără de pe linkul tău, tu încasezi bonusul. Tentant?

Merită să încercăm! Magazinele partenere din aplicație sunt pregătite de Black Friday! Să le călcăm pragul online! Între noi fie vorba, nu avem nevoie nici de certificatul verde…

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2021, ediția de toamnă…

Link-ul meu CashClub

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: