Acasă » Opinii personale » Stil și rafinament… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

Stil și rafinament… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

noiembrie 2021
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

Emil Cioran afirma că fiecare dorință a noastră recreează lumea. Un joc cu limite, deoarece gândurile noastre pot contribui la îndeplinirea dorinței sau la nimicirea ei. Întotdeauna dorim ceva! Este cumva în legea firii să avem dorințe. Dorințe, dorințe! Prima dorință serioasă din ciclul vieții este să-l întâlnim pe Făt-Frumos sau pe Ileana Cosânzeana, asta ca să aducem cumva lumea magică a basmelor în viața reală. O dorință neîndeplinită sau soldată cu un eșec ne obligă să reconsiderăm negațiile și să reconstruim sau chiar să dărâmăm edificiul, de orice natură ar fi el, anticipând altul. Până la vârsta adultă o dorință unanimă a sexelor este eleganța. Cu timpul dispare, apare plafonarea sau trece în extrema cealaltă, se exacerbează dorința, doi poli periculoși spre care nu este dorit să ne îndreptăm.Să rămânem cumva într-o zonă de confort personal. Și stilul sport are propria lui eleganță.

Sunt dorințe care depind de noi, dar și dorințe a căror îndeplinire este în funcție de alți actanți. Ne dorim o casă frumoasă, o siluetă întreținută, o garderobă modernă, o bucătărie ultradotată, stil și rafinament în tot ce facem. Stilul și rafinamentul se cultivă și se educă permanent! Azi totul pare a fi la un click distanță, timp să avem să ne identificăm, să ne regăsim, să rezonăm afectiv cu piesele pe care vrem să le achiziționăm, fie că sunt vestimentare, de întreținere, de decor, de mobilier,, etc. Pe acest segment dorințele sunt nelimitate!

wishlist personal

Vin sărbătorile de iarnă! Vin și trec toate anotimpurile, iar noi trecem prin ele cu idealuri pierdute sau regăsite. Întotdeauna avem planuri și dorințe, altfel viața ar fi fără sens. Orice zi vine cu oportunitatea de a ne reconstrui interiorul – prin gânduri și fapte bune, cât și exteriorul, prin veșmintele purtate, croiala și calitatea lor, accesoriile asortate, . Am putea spune că moda vine, trece și iar revine. De la prima mașină de cusut la codul vestimentar al lui Napoleon, până în zilele noastre, moda este în continuă ascensiune, iar noi avem acces la toate brandurile de modă pe segmentul de îmbrăcăminte, încălțăminte, sport, accesorii, bijuterii și ceasuri, în mediul online.

GLAMI wishlist ne salvează toate preferințele, de îndată ce ne facem cont și atingem pictograma cu inimă, din colțul din dreapta sus al produsului pe care intenționăm să-l cumpărăm pe viitor sau atunci când sunt reduceri, fie că suntem pe site-ul lor, fie pe aplicația pentru mobil GLAMI. Nu întotdeauna informația ajunge la noi în timp real! Este grozav să știi când poți beneficia de reduceri doar deschizând contul de poștă electronică. Este tentant să poți achiziționa un produs la cel mai avantajos preț, mai ales dacă ți l-ai dorit când prețul era intangibil pentru bugetul tău.

Wishlist-ul îți reține toate preferințele, dar le sortează pe categorii, chiar dacă tu le alegi asortându-le pentru o ținută agreată, costisitoare sau nu, de exemplu: rochie roșie, pantofi roșii, geantă roșie și alte accesorii. Valoarea unui om nu stă neapărat în valoarea hainelor pe care le poartă, ci în stilul care îl imprimă ținutei. Cristian Dior, catalogat ca fiind un revoluționar în lumea modei, considera că eleganța înseamnă stil, iar stilul trebuie să aibă la bază simplitatea, bunul gust și grija față de tine.

În preajma sărbătorilor de iarnă facem cadouri celor dragi. Le putem afla preferințele folosind lista de dorințe GLAMI și îi putem surprinde plăcut și, de ce nu, este timpul să ne îndeplinim și nouă dorințe!

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2021, ediția de toamnă…

Publicitate

Un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: