Home » Opinii personale » Artă și tehnologie… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

Artă și tehnologie… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

November 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 86 other subscribers

Statistică

  • 43,810 hits

Totul este să ai un vis în care să crezi, dar și potențial să cauți resursele umane și financiare pentru a-l pune în practică. Nimic nu este întâmplător, spune Nadia Vișan, medic de profesie, cu studii în diplomație și om de afaceri ce crede în puterea magică a frumosului și a emoției pe care o putem trimite unii altora.

Povestea Anyoli!

  • Un logo creat de un indian, ce sugerează conectivitate, puritate;
  • o platformă cu bijuterii de aur, din perle sau cu pietre semiprețioase;
  • Italia, cinci artizani aleși din 20.000 din care cu unul s-a semnat colaborarea pentru a asigura unicitatea bijuteriilor Anyoli,
  • un drum parcurs cu emoție pentru a transmite emoție printr-un giuvaer de calitate dăruit unei persoane dragi cu ocazia unui eveniment important, emoție care să dăinuie și peste ani.

Emoția, vibrația – sunt fluide vitale care întrețin armonia în fiecare ființă spirituală, fără a o lăsa să se piardă între anost și neîmplinire.

Să aduci bucuria pe chipul oamenilor este o dorință pe placul Cerului, mai mult ca sigur. Să creezi punți invizibile între sufletele oamenilor, prin îmbinarea noului cu vechiul, pare neverosimil și totuși este posibil.

Îmbină arta cu tehnologia! Stă în puterea ta, prin intermediul aplicației Anyoli, al cărui nume provine de la aniolite, o piatră rară, o combinație între safir și smarald, căreia i se atribuie calitatea de a face legătura între minte și inimă, așa cum două puncte au întotdeauna o coliniaritate demnă de invidiat.

Știți câtă pânză a țesut și destrămat Penelopa așteptându-l pe Ulise, plecat în războiul troian, Ulise cel hărăzit de divinitate pentru a-i fi soț credincios până la adânci bătrâneți! Douăzeci de ani l-a așteptat Penelopa pe Ulise, timp în care s-au însoțit unul pe altul doar prin gânduri.

Cum ar fi fost ca Penelopa să fi avut o bijuterie cu suflet de la Ulise, care să-i întărească convingerea că iubirea lui pentru ea era neschimbată?

Imaginea Anyoli…

Să reactualizăm mitul iubirii dintre Ulise și Penelopa, să-l translatăm în zilele noastre. El pleacă în Afganistan. Ea rămâne acasă. Au amândoi telefoane performante, cu internet și NFC. El accesează site-ul ce promite bijuterii care încapsulează emoție, „bijuterii cu stocare inteligenta” și o alege pe cea mai frumoasă, pe care o consideră că i se potrivește partenerei sale și care îi întregește feminitatea, după care va tânji el în timpul despărțirii datorate împrejurărilor. O iubește ca-n prima zi. O adoră! De multe ori nu-i face aceste mărturisiri. Azi are ocazia! Se perpelește! Site-ul atașează bijuteriei un mesaj video, imagine, audio, text, document sau link. Îl trec fiorii! De fiecare dată când ea va apropia telefonul de bijuterie mesajul lui îi va mângâia sufletul și nu-l va lăsa pradă deznădejdii despărțirii. Și ei nu vor sta despărțiți douăzeci de ani, ca Ulise și Penelopa, ci doar șase luni sau un an. De fiecare dată, când timpul îi va permite, va putea reînnoi mesajul pe site-ul minune, născut din dorința de a apropia suflete și de a păstra magia emoției în interiorul bijuteriei cu ajutorul tehnologiei. Wow! Ea va ști când mesajul va fi schimbat și el va ști când mesajul lui este vizualizat. Este o punte între suflete această îmbinare a artei cu tehnologia de ultimă oră. Va putea să o inunde cu mesaje de iubire! Este foarte curios dacă și ea va simți nevoia să-i trimită o bijuterie însoțită de un mesaj de iubire. Va fi mai greu să ajungă în Afganistan cadoul ei, dar nu imposibil.

Butoni Anyoli

Îi vin mii de idei în minte lui Ulise, Ulise cel din zilele noastre. Va dărui un „colier inteligent cu perle naturale” și mamei lui, dar diferit ca model, pentru că ambele aduc fericire în viața lui. Nu poți să renunți la trunchi când ai ramuri și rod. Încep frământările. Dacă fiecare se crede unică în felul ei și gestul lui nu va fi înțeles așa cum a fost gândit. Este pe drumul spre viață și nepoțica lui. În șase luni va fi un nou-născut dorit și răsfățat. Vrea să fie primul care-i va face un dar cu suflet. Când va fi în clasa a I-a va înțelege câtă bucurie a simțit el, unchi pentru prima dată, plecat într-un teatru de război unde nu și-ar fi dorit să fie, dar nu are de ales, deoarece datoria este mai presus de orice.

Bunicii îi va trimite o bijuterie cu suflet din colecția Dio, pe care o va încărca cu Biblia. Va simți binecuvântările bunicii ori de câte ori femeia puternică care l-a învățat bunele maniere și nu i-a acceptat niciodată derapajele va apropia telefonul de bijuterie și va citi pasaje întregi din Biblie.

Furat de gânduri, Ulise a adormit împăcat cu sine și fericit că Anyoli există! Este cu adevărat ”mesagerul lui Dumnezeu”, fuse ultimul gând care-i trecu prin minte.

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2021, ediția de toamnă…

Advertisement

1 Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SuperBlog 2017

%d bloggers like this: