Acasă » Opinii personale » Baia și mobila Savini Due… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

Baia și mobila Savini Due… (SuperBlog 2021, ediția de toamnă)

noiembrie 2021
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

Nu putem exista în afara spațiului și timpului, afirma Engels. Nu prea avem timp să ne gândim la spațiul cosmic, ci doar la spațiul terestru, limitându-ne la spațiul existențial, investind în spațiul locuibil. Pe acesta îl dorim cât mai confortabil și estetic amenajat. Vrem un living cât mai mare, o bucătărie cât mai dotată cu aparatură sofisticată, un dormitor spațios și o cameră de zi cu un mobilier de ultimă oră. Lipsește ceva? Actul de proprietate? Nu! Lipsește baia din enumerarea făcută, chiar două săli de baie. Când cumperi o casă la cheie, totul este la standarde, inclusiv baia, dar casa la cheie implică un efort financiar pe perioadă de câțiva ani buni, dacă nu cumva ai câștigat la Loto sau ai primit vreo moștenire din senin.

Am pornit de la spațiu și ajung la timp, la managementul timpului. Cât timp stăm în baie? Dacă este aranjată cu bun gust s-ar putea să ne facă plăcere să mai lenevim în baie, conștientizând și bucurându-ne de decorul ei. Evident, pentru a avea o baie în care și zânele și-ar dori să zăbovească, trebuie să ne preocupe cum arată baia, deci trebuie să investim în acest spațiu vital al locuinței noastre.

Renovarea băii? Provocare curată!

Ne poate defini aspectul băii, așa cum ne definesc trăsăturile feței sau liniile din palmă? Nu mai studiază nimeni chiromanția, dar totuși baia ne poate defini. Cum? Prin aspectul ei, în primul rând, apoi prin funcționalitatea și utilitate accesoriilor și a mobilierului, cât și prin atmosfera agreabilă.

Baia necesită un mobilier care să fie și util și estetic, armonizat în culori potrivite cu gresia și faianța. cât și cu alte accesorii, seturi ceramice complete, considerând că instalația de alimentare cu apă și cea de canalizare sunt realizate din materiale de ultimă oră, putând fi siguri că totul este sub control și dacă suntem plecați șase luni de acasă.

Baia poate fi mică, cochetă, elegantă sau sobră și austeră, ca și cum nimeni nu i-ar trece pragul, dar de dorit este un melanj între cele două. Sistemul de iluminare cât mai modern, cu spoturi amplasate în jurul oglinzillor mari și, gata, se creează astfel un cadru plăcut și o lumină difuză, reglabilă în funcție de preferințe. Culoarea și design-ul întregului ambient ne poate reflecta personalitatea. La polul opus, orice pată de culoare poate avea un efect pozitiv asupra stării noastre de bine, de aceea mizez pe îmbinarea culorilor și prezența plantelor naturale. Sub nici o formă nu putem admite plante artificiale în baie. Urmează cea mai grea alegere! Mobilierul! Să fie suspendat sau la nivelul pardoselei? Optez pentru prima variantă. Savini Due are variate oferte de mobilier, pentru toate gusturile și pune la dispoziție și un newsletter prin poșta electronică. Și cum trăim la un click distanță de tot ceea dorim să știm, https://www.instagram.com/savinidue/ și https://ro.pinterest.com/savinidue/_created/, Savini Due există în social-media pentru fiecare dintre noi. Pentru o baie spațioasă aș alege mobilierul de la savinidue.ro. Forme curate și esențiale, suprafețe netede și rezistente, un design versatil, rafinat și inovator: acestea sunt punctele forte ale colecțiilor de mobilier de baie Savini Due din care am ales exact ceea ce ar întregi spațiul din baia personală.

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2021, diția de toamnă…

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: