Acasă » Opinii personale » România, stat dezorganizat și fără legi?

România, stat dezorganizat și fără legi?

februarie 2022
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.387 hits

După toate câte am observat, mă apuc să scriu Parlamentului European… Nu există legi pentru online!

Am constatat anul acesta că în 2017 mi-au tăiat contul de la cardul Bonus Garanti. Atașând un cont, în 14 ianuarie, plătesc retroactiv câte 3 lei/lună pentru perioada 2017-2022, deși eu habar n-am avut că nu mai am cont. Eu intru cu ciframatic, de obicei… Așa am constatat că nu mai pot să fac plăti către furnizori, doar să-mi plătesc online excursiile și să fac diverse plăți la Google Play, cum ar fi Wood Block Sudoku sau licențe Avast, WordPress, WPS, One Drive, etc În 2017 eram in Severin. 🤣

De asemenea, dacă un angajat își permite să atașeze cardului un alt cont, fără că titularul să știe, trebuie să răspundă penal.

De asemenea, Google trebuie să permită logarea sub o singură adresă de poștă electronică a tuturor conturilor cu acces Gmail. Acum constat că intru în Classroom Dante din llilianagrecu@gmail.com. Așa este și normal. Este contul cu care am lucrat cursurile pe e-cursuri.cnvictorbabes.ro, la care nu mai am acces și asta nu va rămâne așa… 😂 Este contul meu principal. Nu mai spun că am primit de la EDP licență Mozabook/Mozaweb pe care am instalat-o pe laptopul ACER și pe care am trimis-o și directoarei Colegiului Național Victor Babeș, iar CCD București nu mi-a eliberat certificatul care atestă primirea licenței.

M-am conectat in Google, pe rând, cu cele cinci conturi de poștă electronică și am instalat Classroom de fiecare dată. 😂😂😂 Și am făcut asta pe toate cele trei telefoane pe care le dețin de la abonamentele avute în trecut și în prezent. Dezastru! Dacă schimb cartelele între telefoane, altă tătășenie. Îmi opresc banda de conectare prin hotspot. Sun la Vodafone, rezolvă pe moment, apoi iar nu mai vede laptopul DELL telefonul din care fac hotspot. Mut cartelele dintr-un telefon în altul, după ce am rămas fără internet fix. După ce am reziliat contractul cu rcs-rds, Vodafone mi-a spus că nu are rețea funcțională în Hățișului. Au tergiversat și portarea numărului de telefon și, după ce a fost portat 0746699567, tot nu am internet pe mobil în casă. Când plec, am internet pe abonamentul Vodafone.

Hai că au de ce să fie uluiți cei din Parlamentul European!🤣🤣🤣

Nu mai spun că la noi fiecare face ce vrea. Avem nevoie de o lege prin care angajatul sa-si poată vedea în citire cartea de muncă. Eu, în Colegiul Economic Viilor, pe fluturașul de salariu, aveam CNP. În Colegiul Național Victor Babeș (2019-2021) și în Liceul Teoretic Dante Alighieri (2021-2022) nu am CNP-ul. Cică au schimbat programul! 🤣🤣🤣 Păi cu numele meu, Grecu Liliana, poate mai sunt profesori în București, dar sigur niciunul detașat din Drobeta Turnu Severin! 🤣🤣🤣

Exista probabilitatea să am cont de elev în Liceul Teoretic Dante Alighieri! Nu m-ar mira, la cum acționează instituțiile statului român! 🤣🤣🤣 Există și probabilitatea ca ceea ce lucrez eu online să fie mutat la alt cont…

Eu am dovezile în Google Drive llilianagrecu@gmail.com…

România are instituții penale, subordonate politicului? Vreau să mă înșel!

Cred că s-au încurcat în conturile mele idioții!

15.02.2022

Am șters Wood Block Sudoku, pentru a treia oară. Vreau să mă conving că nu mi-au pus și jocul pe alt cont sau rețea de internet, pentru că nu înțeleg de ce pot să joc când eu nu am semnal de internet pe Vodafone… Mă rog! M-am înregistrat cum joc. La primul joc șters aveam peste 80.000 de puncte. La cel de-al doilea peste 20.000, iar la cel șters ieri peste 17.000 la modul Test IQ.
Nu înțeleg de ce nu mă vede jocul cu punctajele anterioare și de fiecare dată trebuie să o iau de la început până ajung la deschiderea testului IQ! La primul joc eram înregistrată ca Grecu D. Liliana, dar după ce am modificat numele contului de FB in Liliana D. Grecu apărea ca și cum era inexistent contul la Block Sudoku.

Înregistrare Sudoku…
😂
😂
😂
Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: