Acasă » Opinii personale » Din seria ce nu te doboară te întărește…

Din seria ce nu te doboară te întărește…

mai 2023
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 95 de abonați.

Statistică

  • 44.534 hits

Hai că pozele de la profilul FB nu le verificasem!😀😀

Eu aveam la profil, prin 2008, o poză cu mama și cu Alexandra, iar în decor erau și niște rățuște. Eram în satul bunicilor mei, Șovarna, Mehedinți. Adică eu din 2008 nu am postat până în 2011 la profil decât trei foto? Imposibil!

Eu prin 2018 am cerut la FB copia contului personal și l-am redenumit Liliana Laura. Cred că a venit momentul să o deschid.

Ce să mai zic! Aștept amintirile FB din luna august de-a lungul timpului, ca să-mi apară fotografiile din Roma, august 2017. Aș putea să le caut pe Google Foto. Nici pe cele din august 2016, de la Thessalonik nu le-am pus într-un album FB.

Hai că am stat pe seară și am descărcat din Google Foto pozele din timpul excursiei făcute în fascinanta capitală a Italiei. Le-am pus într-un album și pe contul meu de FB, Liliana D. Grecu, și l-am intitulat ”Roma și Vatican, august 2017…”

Dacă stau bine să mă gândesc, trebuia să gasesc aceste fotografii în arhiva media a blogului. O să stau să verific toate cele peste 300 de articole scrise. Cum știu că au divizat blogul și au ales articolele care le-au convenit cretinilor și penalilor, măcar să am dovezi certe. Am căutat unu-două articole. Știu că ”De ce chimie industrială” nu era în citire, deși era postat pe blog. O să verific eu inteligența artificială care este bruiată de cretinismul unor penali, căci numai niște penali puteau să pună pe cineva să-mi divizeze toate conturile din online.

****

Tot jurnalul meu din WPS Office, din Cloud, a fost mutat pe o linie moartă. Nu pot să-l deschid. Am originalul lui în laptopul ACER, dar doar până în noiembrie 2022. L-am numit ”Gânduri, întâmplări și decese”. Am dus o copie și în Drive din llilianagrecu@gmail.com și acum chiar sunt curioasă dacă este. Cum am WPS și din FB, am deschis și acolo un jurnal.

Am organizat Drive-ul pe culori. Am văzut că punctajul de la Wood Block Sudoku, 100.000, apare pe telefon, dar nu și dacă deschid pe laptop Google Drive. Nu îmi apar nici fișele cu punctajele de la detașare chimie industrială (Drobeta Turnu Severin) pe un post chimie (București). 😀😀😀

***

Să înțeleg că eu am un Nokia G10 divizat în două Nokia?

Țin telefonul Nokia G10 în mână și ”găsește-mi dispozitivul” nu-l vede. Nici tableta Myria Cozia. Tableta aseară am reușit să o șterg cu ”găsește-mi dispozitivul”, deși nu putea fi localizată nici ea, deși era lângă All View și Redmi8. Că doar tot fac probe! Știu că mi-au făcut harcea-parcea toate conturile niște cretini.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

SuperBlog 2017

%d blogeri au apreciat: